Sound of the Weekend

Hi beautiful,

Wat heb ik zin in komend weekend. Want ik ben natuurlijk nog steeds vrij en geniet optimaal door leuke dingen te ondernemen.  Ik begin het weekend dansend, ga naar een spetterende opening en sluit het weekend af met dichters, singers/songwriters en andere talenten. Heb je nog niets op de planning staan, dan zie ik je misschien bij een van de volgende events.

FB_IMG_1422522968888Vanavond ga ik lekker dansen tijdens Space 2 Dance.  Een plek waar ik helemaal los kan gaan op de beat van de muziek en altijd wel leuke nieuwe mensen leer kennen. Dus heb je zin in een leuk feestje met een divers publiek en een relaxte sfeer, kom dan ook een dansje wagen in het Syndicaat.

PicsArt_1422639903514
Een kijkje binnen bij MIAW waar de voorbereidingen voor de opening in volle gang zijn. Met Arti van Arti’s Shed, die materiaal aan het bewerken is en ik heb kennis gemaakt met Timothy, een kunstenaar uit Amerika. Hij is ook werkzaam in MIAW.

Morgen is het dan zover, het hoogtepunt van mijn weekend. Stichting MIAW (Make It ART Worthy) opent haar deuren voor het grote publiek. MIAW is een nieuw concept op gebied van kunst in Den Haag. Een kunsthonk die een werkplek biedt aan  kunstenaars van verschillende disciplines, maar tegelijkertijd de drempel naar kunst verlaagd door zich open te stellen voor publiek. Je kan er gewoon dagelijks binnenlopen voor een dosis kunst als je  op zoek bent naar je eerste kunstwerk of voor mooie sieraden van Arti’s Shed. In de toekomst kun je er ook cursussen volgen die je creativiteit naar boven halen.

De opening zal morgen feestelijk gevierd worden met een afwisselend programma bestaande uit cabaret, een jamsessie, poëzie en nog veel meer. Ik mag zelf ook mijn podiumkunsten beoefenen.

Wil je kennis maken met verschillende vormen van kunst? Dan is morgen het perfecte moment ervoor. Want er wordt van 50 artiesten kunst geëxposeerd. Wie weet kom je wel iets moois tegen.

Zaterdag 31 januari, 16 tot 22 uur

Entree gratis, Noordwal 18, Den Haag.

Voor meer info lees het Persbericht. of bezoek hun Facebook pagina.

FB_IMG_1422523014529 Aanstaande zondag is de eerste zondag van de maand. Deze dag staat in het teken van 2 mogelijkheden om aan je podiumkunsten te werken of om te genieten van optredens van verschillende talenten. Want ik ga het weekend zeker muzikaal beëindigen.

De eerste mogelijkheid is tijdens Podium X in café Momfer de Mol tussen 15.05 en 18.00 uur.

De tweede mogelijkheid is tijdens de Singer-Songwriter Sunday Session in café The Lantern tussen 19.45 en 23.45.

Ik ga nu nog even koken voor ik alles er weer vanaf ga branden tijdens het dansen. Geniet van je weekend, ik ga dat in ieder geval doen.

Soso lobie,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *