Sound of the weekend

Hi beautiful,

Het is tijd voor het weekend! En komend weekend is er genoeg te doen in Den Haag als je wilt dansen, genieten van een hapje of nieuwe mensen wilt ontmoeten in een relaxte omgeving.

Art Dasant

Vanavond is er Art Dasant – Long Hot Summer Edition in cafe Schlemmer. Het beloofd een leuk feestje te worden voor alle leeftijden en soorten mensen die houden van een gezellige ongedwongen sfeer. Entree: 6.50 euro. Voor meer info klink op de LINK.

wpid-img_36642846516185.jpeg

Zaterdag is de  feestelijke heropening van Mogogo. Kom langs en maak kennis met de Eritrese keuken onder het genot van een drankje en muziek. Lees meer hierover in mijn post: Heropening Mogo.

Bron: Swan Market
Bron: Swan Market

Ook zondag is er genoeg te doen. Om te beginnen kan je zondag tussen 12.00 en 18.00 uur lekker struinen over de Swan market dat wordt gehouden rond de Grote Kerk. Op de markt is er een divers aanbod op het gebied van vintage, sieraden, kunst en allerlei andere mooie dingen. Ook Kun je hier een lekker hapje eten of drinken. Klink op de LINK voor meer informatie.

Bron: The Latern
Bron: The Latern

Na het winkelen is het tijd voor  de Sunday Singer-Songwriter Session in The Lantern gelegen aan de Valkenboslaan 23. Hier zullen Robin Haijes, Maaike Siegerist en Maarten Willems  vanaf 19.00 uur een akoestische performance ter gehore brengen. Hierna is er ook een sing-a-long. Hier kan je als muziekkant of creatieveling een nummertje performen, een gedicht voordragen of gewoon een leuk verhaaltje vertellen. Dus neem gerust je instrument mee en draag bij aan de gezellig. Gratis entree. Ook voor informatie kan je op de LINK klikken.

Space to dance

Het weekend worst natuurlijk net zo swingend afgesloten als dat het begon met Space 2 Dance in FAST. Kom genieten van de vrije geluiden en idem sfeer. Het enige wat je nodig hebt is jezelf en natuurlijk je dansschoenen. Gratis entree. Voor meer informatie is de LINK ” the way to go”.

Het is een druk weekend en ik heb er in ieder geval zin in! Misschien zie ik je op een van deze events. Ik zou ga in ieder geval meerdere feestjes bouwen dit weekend!

Much looof,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *