Rock what you are born with!

Hi beautiful,

Een aantal weken geleden heb ik mezelf opgegeven voor de Miss Black Hair verkiezing met als doel mijn eigen onzekerheid met betrekking tot mijn ogen te overwinnen. Door mijn deelname wil ik mijzelf inclusief mijn beperking volledig omarmen en liefhebben. En vandaag mag ik het fantastische nieuws met jullie delen, dat ik ben verkozen als een van de 15 missen voor de Miss Black Hair verkiezing. Yess, mijn geluk kan niet op!

Dit gevoel zou ik graag met jullie willen delen tijdens het event Rock what you were born with. Tijdens dit fabulous event worden alle 15 missen die deelnemen aan de Miss Black Hair verkiezing voorgesteld aan het grote publiek. En jij kan hierbij zijn!

groeps foto

Dit even staat naast de voorstelronde in het teken van roots, trots, entertainment, zelfontplooiing, zelfliefde, netwerken en nog veel meer. Er wordt een masterclass Tijd voor plan B gegeven door powervrouw Astrid Elburg. Leer tijdens deze masterclass hoe jij het heft over je eigen leven in je handen kan nemen. Ook kun je deelnemen aan de workshops Bouwen aan een ijzersterk netwerk  en Kroes, krullend en gelocked haar Q &A.

Dit alles zal vergezeld gaan met een spetterende show van D’Art Holland, heerlijke catering, een mini markt en de avond wordt afgesloten met een afterparty. Zo sluiten we de avond dansend af op heerlijkste deuntjes gedraaid door DJ Efany.

Flyer Rock what you were born wirh

Dus kom en support your girl. Want vanaf deze avond kan er gestemd worden. Bestel je  kaartjes via Miss Black Hair of neem contact met mij op via info@bydeedee.com. Want via mij kosten de kaartjes 10 euro.

Datum: vrijdag 6 november

Tijd: 17.30 -22.30 uur (afterparty tot 00.30 uur)

Locatie: De Koning party & events

Adres: Isolatorweg 29, 1014 AS Amsterdam

Ik kijk er nu al naar uit en samen gaan er we er een fantastische avond van maken. Tot vrijdag!

Soso lobie,

DeeDee

 

Eén antwoord op “Rock what you are born with!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *