Rewind: Living the good good life

Hi beautiful.

Soms wordt je wakker met happy feelings die je kan voelen van je kruin tot in je tenen. Nou dit heb ik al een paar dagen. Ik voel me zo gezegend en na het uitzieken, was ik afgelopen week weer on fire!  Het was een week vol leuke en spontane ontmoetingen en ik vond dat ik er ook weer banging uit zag. En aangezien het zondag is, is het een mooi moment hoogte punten van de afgelopen week met jullie door te nemen.
Ik begin met mijn favoriete look van de afgelopen week waarbij ik mijn nieuwe jeans van H&M  heb gecombineerd met een vintage hemd, tas en andere vintage accessoire. De ketting komt uit Turkije en heb ik van een vriendin gehad. De schoenen heb ik een aantal jaren geleden voor 2,50 euro gescoord in de sale. Met deze outfit kon ook gelijk mijn nieuwe oranje lippenstift uitproberen en het paste perfect samen.
Deze combi laat zien dat een leuke outfit helemaal niet zo duur hoeft te zijn en ook nog eens passend is, met de gympen, voor mijn werk als jongerenwerker. Want deze outfit kost in zijn geheel met alle accessoires erop en eraan niet meer dan 20 euro. Kijk dat zijn nou prijzen!
Afgelopen week vond de derde repetitie van de Oversteek plaats. De repetitie werd geleid door de fabulous  Melih Gencboyaci. Het was weer een gezellige bijeenkomst en ik was in topvorm om waar mogelijk een beetje gekte te creëren. Binnenkort zal ook uitgebreid op deze repetitie terug komen. Want er valt nog genoeg over te vertellen en te laten zien.
De week heb ik knallend afgesloten met mijn valentijn en baddass girl Shjaalzz. Aangezien we beiden single zijn besloten we toch lekker valentijn te vieren. De avond begon met een hapje eten bij Ít’s Greek to me. Hierna zijn we cocktails en tequila, mijn favo drankje, wezen drinken bij  Soul Gathering. Dit was de plek om de avond voort te zetten, voordat we los gingen op de dansvloer. De sfeer was top  en de mensen waren gezellig. Ook weer oude bekenden tegen gekomen. Dat is altijd leuk. Hierna gingen we los bij Kumbayah Jamz Valentines Weekend.  Dit was een goede afsluiter van een gezellige avond met mijn girl. We hebben weer leuke mensen ontmoet en ik heb volop genoten.Much looof, 
DeeDee