Rewind: DeeDee meets Dino

Hi beautiful,

Het afgelopen jaar heb ik zoveel mooie en leuke momenten meegemaakt die ik nog niet met je hebt gedeeld. Daarom heb ik besloten om deze momenten toch nog te delen in Rewind.  Als kickoff deel ik mijn ervaring bij de Dino show.

Want de meesten mensen weten ondertussen dat ik tijdens een van de afleveringen, de HIP ( Hopi Importend Persoon) was.  Maar ben ik daar eigenlijk terecht gekomen? Nou ik zal het je vertellen.  Ik kreeg namelijk de dag voor de opnames een telefoontje van een van de producers van de Dino Show.  Hij had via Sophia van Zina gehoord had dat er een dame in de Schilderswijk woonde die constant vergeleken werd met Jandino en Judeska. Aan de hand hiervan ging hij op onderzoek uit en kwam terecht bij mijn blog. Hierop vond hij aantal foto’s waarop de overeenkomst zo duidelijk zichtbaar was, dat zelfs zijn collega producer en Jandino himself dachten dat het een bewerkte foto van Jandino was. Toen wist hij het. Hij moest mij hebben voor de HIP en of ik de volgende dag beschikbaar was. Ik kon tijdens het gesprek mijn oren niet geloven. Ik werd gebeld door een producer van de Dino Show. WOW. Dus ik hoefde niet lang na te denken en stemde volledig in met een bezoek aan de studio in Rotterdam.

2014-05-08 19.57.41

Eenmaal aangekomen, mocht ik backstage onder het genot van een drankje plaats nemen en meekijken naar de opnames die op dat moment plaats vonden. Het blijkt namelijk dat er 2 afleveringen na elkaar worden opgenomen op de avond. In dezelfde studio worden ook de afleveringen van “Rayman is laat” opgenomen.

2014-05-08 19.57.08

Hierna was het tijd om naar de kleedkamer te gaan en mezelf voor te bereiden op de opname. Zoals afgesproken met de producer had ik  een outfit bij me die hij had uitgekozen.  Dus eerst maar even omkleden.

2014-05-08 21.00.23

Nadat ik klaar was, mocht ik plaats nemen in de stoel van deze fabulous mr. Hij doet echt wonderen met make-up en wist mij in no time op te maken. Hij bleek te werken voor MAC en heeft voor zijn werk de hele wereld afgereisd. Ondertussen heeft hij zich volledig in Nederland gevestigd. Hier werkt hij als visagist voor diverse producties.

2014-05-08 21.04.20

Voordat de show begon, kwamen de celebs uit de vorige aflevering nog even backstage. Ik kon het natuurlijk niet laten om een pic met een van hen te nemen. Hierboven sta ik met Evgeniy Levchenko. Hij is echt een gentleman en kwam over als een zachtaardige man. Hij is daarnaast ook echt een hottie, ja ook met baard.

JLF140508377

Hierna was het showtime en mocht ik plaats nemen naast Jandino om mijn probleem te bespreken. Ik denk er zelfs op dit moment met plezier aan terug.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=gvIvinxqhCw#” width=”500″ height=”400″][/videos]

Kijk je mee op vanaf 8.00 min.

2014-05-08 22.58.45

Vanuit mijn rode stoel heb ik nog een pic gemaakt van de gasten van de avond. SBMG, Olcay Gulsen en Rico Verhoeven.

2014-05-08 23.09.00-2

Samen met Super Olcay. Een vrouw naar mijn hart. Die zelfstandig haar eigen imperium heeft opgebouwd en haar verleden heeft gebruikt als motivatie dit te bereiken. Ik vond het een eer haar te ontmoeten. Ik kreeg zelf tijdens de show een compliment van haar. Dit liet aan mij zien dat ze niet alleen een keiharde zakenvrouw kan zijn, maar dat haar hart ook op de goede plek zit.

2014-05-08 23.24.58

Met Rico Verhoeven. Hij is echt een real life Ken. Je weet wel van Barbie. Hij is ook nog eens een lieve gozer.

JLF140508399

Deze foto is een mooie afsluiter van deze ervaring. Het shirt laat aan iedereen weten dat ik geen Jandino ben, maar gewoon DeeDee.

Wat heb ik genoten en ben ik blij dat ik dit moment heb mogen ervaren. Dank aan Jandino Asporaat en het team, dat achter hem staat om keer op keer een super vette show neer te zetten, voor deze ervaring.

Much looof,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *