Reggae tour

Ondanks dat het rustig was op mijn blog de afgelopen periode, wil niet zeggen dat ik weinig heb gedaan.
Ik ben de laatst tijd helemaal aan het opgaan in reggae.
Op deze foto ben ik onderweg naar Reggae Geel in Belgiƫ samen met G ( een goede vriend, die achter me zit op de foto) en mijn zusje Xavi. Tijdens Reggae Geel heb ik trouwens voor het eerst gekampeerd op een festival. En het was fantastisch. De sfeer bij Reggae Geel was heerlijk. Goede muziek in de dancehall tent. Ik had me verheugd op het optreden van Kevin Little, maar die stelde teleur. Zijn zangkunsten waren niet optimaal en hij liet tijdens zijn set voornamelijk zijn bandleden zingen. Maar verder was het toppie en zeker voor herhaling vatbaar. Dus volgend jaar wil Reggae Geel beide dagen meemaken.
Op de foto hierboven ben ik onderweg naar het concert van Jah Cure @ Heidegger in Rotterdam.
 
Voor de mensen die niet bekend zijn met Jah Cure is, hierbij een van mijn favoriete nummers van hem.
Longing for


Sticky

Zijn optreden was echt goed.In het klinkt hij zelfs nog beter op zijn cd’s. Tijdens zijn optreden voelde iedereen zijn muziek. Zelfs de mannen die normaal gesproken stil staan, voelde de beat en swingde mee. Na de optreden werd de afterparty gestart. Er werden de beste reggae en dancehall plaatjes gedraaid en het feest duurde tot in de kleine uurtjes. Hierna vertrok ik voldaan richting huis uitkijkend naar mijn volgende reggae concert. Iemand nog tips?
Bless