Personal update: Werk aan de winkel

Hi beautiful peepz,

Wat heb ik een drukke, maar leuke, paar weken achter de rug. Tijdens deze weken heb ik weer van alles meegemaakt en heb ik allerlei nieuwe inspirerende mensen ontmoet. Want zoals de meeste van jullie weten ben ik volop aan het werk als ambulante hulpverlener. Maar dat is nog niet genoeg voor mij. Ik wil meer en wat dat meer nou precies is, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik ga vooralsnog gewoon met de flow mee. Daarom grijp ik verschillende projecten zoals de Oversteek en ambassadeurschap van Den Haag aan om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe mensen te leren. Sinds  vorige week ben ik voor de komende periode ook actief als social media ambassadeur van Orkater om hun nieuwe voorstelling Op de bodem te promoten. Via al deze projecten leer ik verschillende mensen kennen die ik normaal gesproken nooit zou ontmoeten en doe ik ervaringen op die heel bijzonder zijn. Ik mocht afgelopen week zelfs namens de Koninklijke Schouwburg een column schrijven in een Haagse weekkrant en kreeg een kijkje achter de schermen bij Orkater. Dit zijn dingen die ik nooit had verwacht en die toch mijn kant op komen. Daar word ik zo vrolijk van en ik merk dat mijn harde werk zijn vruchten begint af te werpen. Dus ik ga lekker vrolijk door en hou jullie natuurlijk op de hoogte. Komende dagen zal ik jullie ook bombarderen met nieuwe post. Want dat lag de laatste paar weken ook even stil door de drukte. Je kan me natuurlijk ook volgen op twitter, instagram of like mijn facebookpagina. Dan ben je altijd op de hoogte van mijn volgende moves op weg naar grote dingen.

Much looof,
DeeDee