Personal update| Put some respect on my name!

Hi beautiful,

Het is weer tijd voor een personal update. Na een periode waarin ik diverse klappen heb moeten incasseren als zwarte vrouwelijke ondernemer en waar ik redelijk goed mee kon dealen, ben ik deze week dan toch gesnapped. Want heel soms kan het mij echt even teveel worden en kan ik diep geraakt worden door hoe onrespectvol anderen met mij en mijn naam omgaan. Daarom wil ik vandaag twee zaken aan jullie meedelen en sluit ik af met een aantal basisregels die ik hanteer in voor mijn samenwerking met anderen.

” Komende zondag zal ik niet hosten tijdens The Hague African Festival “

Als eerste zou ik aan jullie willen meedelen dat ik komende zondag niet zal hosten tijdens The Hague African Festival. Ondanks dat ik hier echt naar uitkeek, kan ik mij niet vinden in de manier waarop de organisatie met mij heeft gecommuniceerd. Dit heeft mij doen besluiten mijzelf terug te trekken want ik heb de afspraak met mijzelf dat ik altijd dicht bij mijzelf blijf en weet je, ik vind wederzijds respect ten alle tijde de belangrijkste voorwaarde voor een samenwerking.

” Voor de mensen die het nog niet door hebben. No more theater de Vaillant “

Als tweede wil ik nogmaals meedelen dat ik geen samenwerking meer heb met theater de Vaillant. Deze heb ik sinds maart gestaakt door mijn activiteiten met DeeDee’s kids daar niet meer te laten plaats vinden. Maar ook door mijn Artist in residence af te slaan omdat het niet voldeed aan mijn verwachtingen en hetgeen wat ik voor mijzelf voor ogen had. Dus kun je je voorstellen dat ik verrast was, dat ik van derden terug moest horen dat medewerkers van het theater aangeven dat ik op verlof ben van mijn werkzaamheden bij het theater. Dit wekt de indruk dat ik de samenwerking met dit theater weer zal oppakken. Ik kan je vertellen dat ik geen enkele behoefte meer heb om samen te werken met dit theater. En mocht je mij daar toch een keer treffen, dan mag je weten dat ik daar ben doordat een andere partij een beroep op mijn diensten gedaan heeft.

” Vijf basis regels voor een ideale samenwerking”

Verder zou ik mijn vijf basisregels willen delen die voor mij bijdragen aan een ideale samenwerking. Graag wil ik aangegeven dat ik een gepassioneerde en gedreven dame ben die in alles wat zij doet anderen wilt inspireren of een bijdrage wil leveren aan een mooiere wereld.

Punt 1: Wederzijds respect staat ten alle tijden op de eerste plek. Wees respectvol in je communicatie en contact met mij. Want dat kun je ook ten alle tijden van mij verwachten.

Punt 2: Open en eerlijke communicatie is een must. Ik ben als persoon open en eerlijk en verwacht dit ook ten alle tijden van mijn samenwerkingpartners. Besef dat ik zeer gevoelig ben en bezit over een grote dosis mensenkennis. Dus wanneer jij mij poogt leugens te verkopen, besef dat ik je 9 van de 10 keer ga betrappen. Daarnaast zegt mijn moeder ook altijd: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Punt 3: vergoed mij op niveau voor mijn diensten. Als je mij wilt boeken als host, programmeur, adviseur of welke andere werkzaamheden dan ook. Besef dat ik een professional ben en dit mijn bron van inkomsten is om voor mijzelf en mijn moeder te zorgen. Yes, ik ben ook mantelzorger Echter op dit punt heb ik wel enkele uitzonderingen. Want mijn sociaal hart zorgt ervoor dat ik in speciale gevallen tegen een gereduceerd tarief of vrijwillig een bijdrage lever. Maar dan moet hetgeen wel een bijdrage leveren aan het verbeteren van de positie van vrouwen, mensen van uit Afro Nederlandse gemeenschap of POC of mensen uit de LHBTQIA+ gemeenschap. Anders ben ik echt op mijn money honey cause a Queen and her mother have to eat.

Punt 4: Ik werk met contracten of mijn rider voor mijn diensten. Vanaf nu werk ik altijd met een rider of een andere vorm van contract. Want mensen zijn letterlijk niet altijd te vertrouwen en ik ben het zat om achter mijn geld aan te moeten zitten. Ik bezit verdorie geen incasso bureau om achter mensen te zitten.

Punt 5: Ga er niet vanuit dat ik een one trick pony ben. Ik ben een vrouw van meerdere talenten.  Ik ben niet alleen jeugdwerk en host. Ik ben een community builder in de breedste zin van het woord. Ik verbind diverse communities met elkaar op het gebied van sociale en kunst/culturele projecten en evenementen. Ik ben een social maven en creëer hierbij mijn eigen social content voor projecten die ik creëer of een bijdrage aan lever. Daarnaast ben ik ook een bijzonder goede spreker en heb ik een eigen stijl van verhalen vertellen.

Yess mensen, dit moest ik na deze week even kwijt. Want ik was het echt even zat en mensen hebben mij echt uitgeput en zeer verdrietig gemaakt. Maar schrijven verlicht altijd.

Soso lobi,

DeeDee 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *