Personal update: In volle vaart vooruit!

Hi beautiful,

Na mijn vakantie heb ik een vliegende start gemaakt richting een drukke periode. Mijn leven als jeugdwerker stond hierin centraal. Want deze is namelijk constant in ontwikkeling en houdt me goed bezig.

2014-07-24 17.37.05
The life als jeugdwerker

Tussendoor begon mijn carrière op de bühne zich ook lichtjes te vormen. Zo heb ik ondertussen het Schilderswijk Festival mogen presenteren samen met Jordy en Anne-Roos. Heb ik een verhaaltje verteld tijdens de sing-a-round van Sunday Singer-Songwriter Session.  Als klapper op de vuurpijl heb ik al twee keer mogen optreden als stand-up comedian.

IMG_138217492231300
In de kleedkamer van het Diamant theater – Fotograaf: Janneke Pater

Ik weet het nu zeker, ik hoor naast mijn werk ook op het podium te staan. Ik vind het namelijk fantastisch om een verhaal te vertellen, met woorden te spelen en humor te gebruiken. Maar het belangrijkste is dat ik mezelf op het podium volledig kan laten gaan. Waar ik mijn hersenspinsels fysiek met anderen kan delen. Eigenlijk net als met mijn blog, maar dan live.

IMG_38240462119424
Tijdens het Schilderswijk Festival – Fotograaf: Maarten Willems

Mijn leven wordt vanaf nu nog drukker, maar dat betekend niet dat ik mijn blog vergeten ben. Het tegendeel is waar. Ik heb nog genoeg om met jullie te delen waaronder natuurlijk mijn ervaringen tijdens het optreden en al het leuke wat ik verder meemaak. Ook wil ik jullie gaan voorstellen aan andere talenten uit Den Haag. De eerste in de reeks is Arman Kanun. Daarna komen de heren van Deep Journey,  de kick-ass Siggy F  en Arti’s Shed langs.

Much looof.

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *