Personal update: Giving back

Hi beautiful peepz,
 Het is de afgelopen tijd weer een beetje rustig geweest op mijn blog. Maar ik ben weer terug met een “Personal update” over de hoogtepunten van mijn week.
De week begon goed. Want ik ben voor mijn werk weer terug in het Centrum gebied, mijn favoriete werkplek als ambulante jongerenwerker.  En maandag was met mijn collega bij de opening van het eerste buurthuis van de toekomst. Dit buurthuis, de Sprong, wordt volledig door buurtbewoners gedraaid. Echt een top initiatief! Daarnaast vind ik het altijd leuk om te zien dat buurtbewoners betrokken zijn bij hun wijk en waar mogelijk een bijdrage leveren aan de leefbaarheid. De opening werd gedaan door wethouder Karsten Klein en de buurtbewoners kregen van hem ook een cheque van overhandigd voor de huur van het pand.
Ook deze week heb ik weer een leuke tijd gehad in de buurtkamer. Afgelopen zaterdag hadden we onze laatste weggeefdag van het jaar. Tijdens deze dag mogen bewoners gratis kleding en andere spullen uitzoeken. Ik heb zelf weer een aantal vintage treasures gevonden voor mezelf en mijn schoonzusje.  Daar wordt ik ook heel blij van.
Daarnaast hebben we aan het  einde van de dag alle overgebleven kleding gedoneerd aan de overlevers van de ramp in de Filipijnen. Het was even inpakken geblazen, maar het is uiteindelijk allemaal gelukt. En komend jaar beginnen we gewoon weer opnieuw met het inzamelen van kleding.
Dit was zeker met recht een van de betere momenten die ik met jullie wilde delen.
Als laatste wil ik mijn inspirerende quotes van afgelopen week met jullie delen en jullie een mooie week toewensen.
Bless,
DeeDee