Personal update: Feeling good good

Hi beautiful Peepzz,
De eerste werkdag van deze week zit weer op en ik voel me zo lekker.  Het is onbeschrijfelijk alsof er iets in de lucht zit en mij alleen goede dingen tegemoet gaan komen. Maar het kan ook gewoon komen omdat alles in nu lekker gaat. Ik ben nog aan het werk en ondetussen weer werkzaam in mijn favoriete stadsdeel als ambulant jongerenwerker. Whoep whoep. Gelukkig ben ik de werklooshiedsdans ontsprongen.
Daarnaast ben ik natuurlijk ook aan het bedenken waar ik naar toe wil met mijn toekomst dit jaar. Want er zijn ondertussen een aantal factoren in mijn leven veranderd zoals dat ik dus gewoon aan het werk ben. Maar dat zal mij er niet van weerhouden verder te werken aan mijn eigen project of allerlei andere samenwerkingen. Want ik ben veel te gedreven om iets moois voor mezelf te creëren waar ik trots op kan zijn.
Verder wil ik op mijn blog ook meer aandacht besteden aan het empoweren van de seksuele vrijheid van vrouwen. Denk aan post over bijvoorbeeld: hoe je lichaam beter te leren kennen op seksueel vlak of  hoe je het spannend houdt in de slaapkamer.  Of een post over de must have speeltjes in de slaapkamer.
 Natuurlijk zullen er ook andere onderwerpen zijn die ik zal aansnijden, maar dat zie ik gaandeweg wel. Zo kan ik nog meer van mijn ervaringen met jullie delen.

 

Verder had ik vandaag mijn nieuwe vintage vest aan, die ik heb gescoord tijdens de vintage kilo sale. De rest van mijn outfit heb ik rustig gehouden met een crème shirt, licht blauwe jeans en grijze maillot. Mijn leren boots aan, want tijdens mij werk als ambulant jongerenwerker loop ik bij voorkeur op platte schoenen. Voor kleur in mijn outfit heb ik mijn vintage rode leren tas toegevoegd en mijn rode jas aangetrokken. En ik was klaar om te werken.
 Ik hoop dat jullie week ook goed is gestart en wil jullie een fantastische week wensen. Maak er iets moois van.
Mush looof,
DeeDee