Personal update: DeeDee gaat de planken op

Hi beautiful,

Afgelopen week was een een fantastische week. Tijdens deze week kwam mijn lang gekoesterde droom uit. Want zoals een aantal van jullie weten wil ik al geruime tijd iets met theater en of stand-up comedy.  Vorige week was het dan zover.

Verhoeven doet buurtonderzoek

Het begon dinsdag in Zaal 3 van het theater aan het Spui. Hier trad Rob Verhoeven op in Verhoeven doet buurtonderzoek.  Een show waarin verschillende gasten worden uitgenodigd om te vertellen over hun innoverende en bijzondere projecten. Tussen de interviews door worden de kijkers vermaakt met muzikale optredens, sketches en andere theatrale intermezzo’s.  Tijdens de slotfase van de show, tevens ook de laatste show van het seizoen, werd ik op het podium gevraagd door Rob. Hij had namelijk een vraag voor mij. Of ik volgend seizoen ook deel wilde uitmaken van de voorstelling Verhoeven doet buurtonderzoek?  Ik gaf aan hierover na te moeten denken, maar natuurlijk zeiden alle vezels in mijn lichaam volmondig jaaaaa! Het was en is voor mij gewoon freaking fab om als lichtelijk onervaren podium liefhebber gevraagd te worden om onderdeel te worden van een maandelijks terugkerende show.  Een mogelijkheid die ik niet kan afslaan en waar ik nu al naar uit kijk om aan deel te nemen.

Theater Vaillaint.
Fotograaf Stephan Kaffa

Daarnaast mag ik jullie met trots vertellen dat ik afgelopen weekend in theater Vaillaint de juryprijs van de Schilderswijk Stand-up-Spot Award heb gewonnen. Ook een droom die in vervulling gaat.  Al jaren zit het namelijk al in mijn hoofd om iets met stand-up comedy te doen, maar ik durfde de stap nog niet helemaal te zetten tot ik de oproep van deze wedstrijd voorbij zag komen. Het eerste wat ik dacht. Dit is mijn kans en ik moet het grijpen.  Dus ik had mezelf gelijk ingeschreven en voelde aan mijn wateren dat het goed zou komen.  Al was ik tijdens de auditie, achteraf gezien,  bloednerveus.  Toch lukte het mij om met mijn gevoel voor humor en charme een plek te bemachtigen in de top 4. Wat uiteindelijk heeft geleid naar zaterdag, waar ik de juryprijs in ontvangst mocht nemen. Hieraan gekoppeld is ook een optreden in theater Pepijn. De plek voor beginnend comedy talent in Den Haag.

IMG_481490788740337
Fotograaf: Stephan Kaffa

Wat een mooie week met al die deuren die voor mij zijn opgegaan. Ik voel aan mijn wateren dat dit pas het begin is van al het moois dat er nog komen gaat.

Much looof,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *