Personal update: Back in full effect!

Hi beautiful,

Wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt. Want zoals je weet heb ik de afgelopen 4 weken vakantie gevierd. Mijn vakantie  stond in het teken van lekker eten, goed gezelschap en nieuwe ervaringen. Ondertussen zit mijn tweede werkdag er weer op en kijk ik terug op een mooie tijd.

PicsArt_1409171954815

Zo heb ik in mijn vakantie deel genomen aan een foto en filmproject van het Haags Historisch museum, hier binnenkort meer over.

Samen met Jordy heb ik een radiospotje voor het Schilderswijk Festival ingesproken bij de producer van Armin van Buuren. Wat een top ervaring.

Mijn eerste bezoek aan surfdorp FAST  was een feit. Tijdens dit bezoek was Cis van Repairkid ook aanwezig. Een schat van een vrouw.

Daarnaast bracht Amanda mij in contact met Mirjam, de eigenaresse van Mogogo. Hier heb ik kennis mogen maken met de Eritrese keuken.

Ook ging er niets boven een middag relaxen en muziek maken in de Paleistuinen met creatieve mensen zoals Arti,  Alex en Patrick.

De middag in de Schilderswijk met Gerard was epic! Dankzij Gerard heb ik  die dag op foto vast kunnen leggen. Dus een drankje was zeker op zijn plaats,

PicsArt_1409172442936

Het lekkere eten mag ik natuurlijk niet overslaan. Zo heb ik kunnen genieten van verschillende keukens. Zo ook van de Griekse keuken tijdens een dinnerdate.

Of mijn vriendinnetje verrassen met een sushi lunch.

Zelfs in mijn keuken probeer ik verschillende kruiden zo ook Turkse kruiden om kip te bakken.

Bij lekker eten hoort ook een lekker drankje. Zeker als er een feestje is, zoals de heropening van Mogogo. Hier werd ik welkom geheten met een Eritrees drankje.

Ook oer-Hollandse aardappelen krijgen van mij kruiden om het dat beetje extra te geven.

Natuurlijk kon ik het ook niet laten om te smullen van een van mijn favoriete keukens,de Ghanese keuken. Heerlijke geitenvlees met een salade erbij. Yum yum.

PicsArt_1409171485024

Wat heb ik genoten en mooie herinneringen gemaakt met fabulous en liefdevolle mensen. Ik heb mezelf ook kunnen opladen en ben klaar voor de komende drukke periode.

PicsArt_1409175469115

Zo maak ik de komende periode mijn theaterdebuut en ga ik mijn presentatie skillzz aanscherpen.  Het start allemaal vanaf zondag 14 september. Dan presenteer ik tijdens het Schilderswijk Festival op het grote podium bij het Terniersplantsoen.  Daarna sta ik als stand-up comedian in het Diamant Theater. Dit optreden is toepasselijk gecombineerd met een diner. Hierop volgend mag ik als winnaar van de Schilderwijk Stand-up-Spot Award optreden in dé comedy theater van Den Haag, Theater Pepijn. Ik ben er helemaal klaar voor om ass te kicken op het podium en mijn talenten verder te ontwikkelen. Dit is maar begin en voel dat ik nog zoveel in mijn mars heb dat er de komende tijd zal komen. Natuurlijk hou ik je hiervan op de hoogte.

Much looof,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *