Personal Update | A fresh start

Hi beautiful,

Het is de afgelopen twee jaar erg rustig geweest op mijn website. Ik was namelijk in de real world en op sociale media aan het bouwen aan een solide basis voor mijn onderneming by DeeDee. Deze is in twee jaar dusdanig gegroeid dat ik vanaf september 2018 de sprong richting het volledig zelfstandig ondernemerschap heb genomen. Dit had ik bij het starten van mijn blog in 2010 niet voorzien, maar ben wel freaking blij en dankbaar voor hoe het leven is gelopen en hoe ik als individu de afgelopen 8 jaar ben gegroeid.

Deze blog was een plek om mijn leven te delen met de wereld. Een wereld waarin ik aan het zoeken was naar mijzelf, wie ik wilde zijn en wat mij weer gelukkig zou maken. Tijdens deze reis schreef ik over de mooie momenten, maar ook over mijn strugles. Want de zoektocht naar mijzelf en mijn purpose ging niet altijd over rozen en was op sommige momenten echt bikkelen. Deze reis bracht me o.a. in 2011 prozac, een vakantie naar mijn geboorteland Suriname in 2012 en het herontdekken van mijn talent als performer, door het winnen van de juryprijs tijdens de Schilderswijk Stand-up-Spot Award in 2014. Dit laatst genoemde legde de eerste bouwsteen voor mijn twee carrière als performer. Tijdens deze periode was ik namelijk nog actief met mijn eerste carrière in het jeugdwerk. Een carrière die ik in augustus 2018 na 13 jaar in dienst heb afgesloten.

Het is tijd dat deze website overeen komt met waar ik nu sta in mijn leven als Power Queen

Echter heeft de tijd op deze website de afgelopen twee jaar een beetje stil gestaan tot ik vanmorgen wakker werd en voelde dat het tijd was om dit aan te pakken. Het is tijd dat deze website overeen komt met waar ik nu sta in mijn leven als Power Queen. Door deze upgrade wil het aanbod van by DeeDee zichtbaar maken en delen met de wereld.

De komende tijd ga ik alles verder strak trekken zodat het alle informatie bevat over het aanbod van by DeeDee inclusief DeeDee’s Kids. Verder wil ik meer content creëren rond mijn groei als sociaal cultureel ondernemer die haar eigen pad bewandeld en wil ik weer meer gaan bloggen over mijn persoonlijke groei. Om eerlijk te zijn heb ik dat echt gemist. Schrijven werkte namelijk bevrijdend, dus hier wil ik weer naartoe. Ik weet alleen nog niet in welke regelmaat. Want zoals je weet is je girl op haar hustle en worden de komende zes maanden een uitdaging. Dus de komende tijd ga ik ontdekken met welke regelmaat ik content kan posten. Maar I got this!

Natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie van mijn nieuwe website vinden? Alle feedback is van harte welkom.

Soso lobie,

DeeDee


2 Replies to “Personal Update | A fresh start”

  1. Dankjewel voor de feedback.❤❤❤ Ik ben ook super trots. Het is het begin van het volgende hoofdstuk voor by DeeDee.

  2. Ik vind het geweldig mooi om te lezen. Het is ECHT, origineel en uniek. Kortom: het weerspiegelt wie jij bent, een ware POWER QUEEN 👸🏾
    You got this!
    So so lobieeeee 🤗💖💖💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *