Performer

wpid-img_53792090919747.jpeg

Locatie @ theater Pepijn | Styled by DeeDee

Mijn carriere als performer bloeide op na mijn deelname aan de Schilderswijk Stand-up Sport Award 2014.Tijdens dit traject herontdekte ik mijn liefde voor het performen en mensen aan het lachten te krijgen doormidden van humor en improvisatie. Als klapper op de vuurpijl won ik de juryprijs en een optreden tijdens de Haagse Spot in theater Pepijn, het cabaret theater van Den Haag. Deze ervaring smaakte naar meer.

IMG_20150111_210052

Open mic @ Gekke geit

Mijn stijl van performen kan ik omschrijven als een mix van comedy, improvisatie en storytelling. Met mijn performance geef ik het publiek een kijkje in mijn wereld. Tijdens performen hou ik van interactie en improvisatie.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=A8WLntQexVc” width=”600″ height=”400″][/videos]

Mijn performance stem ik altijd af op het event en het daarbij horende thema. Tijdens het performen deel ik mijn energieke persoonlijkheid, maar kan ik mezelf ook kwetsbaar opstellen door mijn persoonlijke ervaringen te verwerken in mijn performance.

PicsArt_1418766427310

Het leukste aan performen is dat ik ongeremd mezelf kan zijn op het podium. Hier mag ik mijn grootste persoonlijkheid haar vrije hand geven met als doel de kijkens een feel good moment te bezorgen.

mottenhof_VDB1_1522

Ben je op zoek naar een spontane en energieke performer met humor of zou je samen willen werken? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar Deborah.Cameron@bydeedee.com of gebruik maken van het contactformulier.

Soso lobie,

DeeDee