Party Time: Kumbayah Jamz @ Club 7

Hi beautiful peepzz,
Vanavond is er weer een nieuwe Kumbayah Jamz in Club 7.  Maar voor het zover is wil ik even terugblikken op de vorige fantastische editie met onder andere de prachtige April Darby, getalenteerde Arman Kanun en Flávio Silva
 
Het eerste optreden van de avond was Mame Balla Diouf. Hij warmde het publiek op met zijn melodieuze muziek.
 
 
Tijdens zijn set jamde Mame ook samen met de getalenteerde Arman Kanun. Wat was mr Kanun een plezier voor het oog en the boy can sangggg. Ik merkte ook op dat ik niet de enige was die het door had. Want de dames naast mij gingen ook los tijdens het optreden van mr Kanun
 
 
Hierboven kunnen jullie een stukje van de jam van Mame Balla Diouf en Arman Kanun zien. Klinkt goed of niet?
 
Dj’s Willie Wartaal en DNA trapte de avond af met heerlijk urban beats. Daarnaast zorgde ze voor muziek tussen de optredens door. Zo bleef de sfeer er lekker in zitten.
Ook deze avond was er weer vrouwelijk talent aanwezig in de vorm van de fabulous April Darby. Ook deze dame heeft een gouden keel en maakte het publiek helemaal gek met haar vocale talent.
Als klapper op de vuurpijl trad ze die avond ook op met haar vader Curtis Darby. Het was zichtbaar waar zij haar talent van heeft. Kijk maar mee hieronder.
Ik had ook de mogelijkheid om een praatje met mr Derby en zijn vrouw te maken.  Echt gezellige mensen. En ik vond het wel leuk om te zien hoe trots hij naar zijn dochter keek tijdens haar optreden.
  Natuurlijk was er die avond nog meer talent. Flávio Silva speelde de sterren van de hemel op zijn gitaar en ging helemaal los tijdens zijn solo’s.
Ook deze avond ging het publiek weer mee en was er een goede sfeer in de zaal. Echt top.
Het was weer een gezellige avond met getalenteerde artiesten. Dus mocht je vanavond zin hebben in een knallende afsluiter van je weekend met een urban tintje. Ga vanavond dan lekker naar Kumbayah Jamz in Club 7 of check ze op Facebook!
Met dank aan Leroy Joy- Scriptloos voor de mooi foto’s.
Bless, 
DeeDee