Party time: Kumbayah Jamz @ Club 7

Hi beautiful peepz,
Afgelopen zondag was ik met mijn homegirl Shjaalz en mijn homie Jon aanwezig bij Kumbayah Jamz, dat iedere zondag in Club 7 gehouden wordt. Het was een fantastische en zeer muzikale avond met optredens van onder andere Akwasi, Pink Oculus, GMB, DNA en Jalane Muzic.
De avond werd geopend door Akwasi. Mijn persoonlijke favoriet. Hij performde verschillende nummers waaronder ‘Vanaf nu’ en ‘Wedstrijd’. Loved it!
 Wat is die man krachtig op het podium met zijn rauwe stem en fijne flow. Zijn energie op het podium is echt aanstekelijk.
Hij is echt een aanrader. Dus als je de mogelijkheid krijgt om hem te gaan zien. Doen! Want die man komt gewoon keihard on stage.
Ergens bij het opslaan ging er iets mis met het beeld. Maar het geluid maakt het helemaal goed.
Hij kreeg de hele zaal mee tijdens de refreinen van ‘Wedstrijd’. Dit moest ik gewoon delen, om je de sfeer van de avond te laten proeven!
Tijdens de set van Akwasi was er ook ruimte voor nieuw talent. And there was miss Pink Oculus. Wow, wat een mooie verschijning. Een chocolade kleurige en krachtige jonge dame. Met een stem waar je u tegen zegt. Luister zelf maar.
Het was een korte intro van wat zij gisteravond heeft laten zien.
Ze kreeg het namelijk ook voor elkaar om het hele publiek door de knieën te krijgen. Ja, echt iedereen! Nou dan ben je wel een powervrouw hoor.
Samen met de eveneens getalenteerde GMB jamde ze er ook op los.
Klonkt het niet heerlijk?
 Van links naar recht. MBA, DNA, Jalane Muzic, Pink Oculus en Akwasi
 De avond werdt verder gevuld met mix van verschillende artiesten. Die een mix van soul, hiphop, ska, reggae en andere urban sounds ten gehoren brachten. Het was epic feest met chille mensen!
Zondag heb ik ook kennis mogen maken met Akwasi, Whoep whoep. Hij is echt cool en down to earth. En als klapper op de vuurpijl komt hij in het nieuwe jaar ook een woonkamerconcert bij mij thuis geven. Het leven is freaking goed en kan het jaar 2014 kan niet beter beginnen.
Het was een top avond. En ik zou iedereen die het weekend knallend wil afsluiten aanraden om op zondag een bezoekje te brengen aan Kumbayah Jamz. Ze tegelijkertijd bieden een mooie platform aan getalenteerde artiesten. Voor meer info check ze op Facebook. Daarnaast ook dank aan Leroy Joy- Scriptloos voor de mooi foto’s.
Bless,
DeeDee