Oproep: Give your clothes a second life

 Ik zal vanaf september beginnen met een nieuw project waarbij meiden en dames training en coaching krijgen om het maximale uit hun leven te halen. Als onderdeel van dit project krijgen deze dames ook de mogelijkheid een make-over te ondergaan. Zodat hun uiterlijk past bij hun nieuwe innerlijk. 
Om dit mogelijk te maken ben ik op zoek naar kleding, accessoires zoals sjaaltjes, tassen of armbanden en schoenen in alle maten en kleuren. De enige voorwaarde is dat de spullen nog in goede staat zijn. Dus zou je mij een handje willen helpen door je oude kleding, accesoires en schoenen een nieuw leven te geven? Daarnaast lever je ook een positieve bijdrage aan het leven van je medemens. 
Wanneer je kleding en dergelijke beschikbaar wilt stellen, stuur mij een mailtje op info@bydeedee.nl. Dan kunnen we afspraak maken zodat ik de kleding kan ophalen of dat je ze bij mij langs brengt.
Alvast bedankt,
DeeDee