Opening expositie @ EY

Hi beautiful peepzz,
Afgelopen vrijdag vond de opening van de expositie in het gebouw van advocaten en notarissen kantoor EY plaats, een voormalig pand van Shell. Hier werden stukken van o.a. Jacqueline Louz, die objecten maakt van keramiek, hout, brons en papier maché, en Jeanette Lotz, die bijna fotorealistische schilderijen op groot formaat maakt, tentoongesteld. Het is een keer iets anders dan een bezoekje aan het museum. De stukken werden door het hele pand tentoon gesteld. Er werd naar mijn idee optimaal gebruik gemaakt van de ruimte door in de nissen ook stukken ten toon te stellen. Helemaal fab!
Rok ~ H&M / Hemd ~ Vintage
Voor dit event koos ik ervoor om mijn semi-leren rok te combineren met een vintage panterprint hemd. Het geheel heb ik aangevuld met zwarte, bruine en gouden accessoires. Ik kon het ook niet laten om mijn kleine platenspeler ketting te dragen. Op dit moment een van mijn favorieten kettingen. Hier paste mijn nieuwe vintage riem natuurlijk goed n maakt het geheel af.
Schoenen ~ Bronx/ Sjaal en Ketting ~ H&M/ Tas ~van mijn moeder/ Riem ~ Vintage/ Armbanden ~ Vintage en H&M
 Het was een top activiteit. En ik ben blij dat Bas, een goede vriend, mij uitgenodigd heeft voor deze activiteit. Het is altijd leuk om nieuwe dingen te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Dus op naar het volgende nieuwe activiteit. Wanneer heb jij trouwens voor het laatst iets nieuws gedaan? Is het lang geleden. Probeer komende week iets nieuws te doen. En geniet ervan.

Bless,
DeeDee