Op weg naar de oversteek: Van individu tot groep

Hi beautiful peepz,
Een aantal weken geleden vertelde ik jullie over de Oversteek en de voorstelling ‘Dantons dood’ die hieruit voort gaat vloeien. Graag wil ik jullie meenemen in de reis naar deze voorstelling toe. Want Zina heeft namelijk allerlei verschillende activiteiten gekoppeld aan de Oversteek waar ik natuurlijk aan ga deelnemen en in ‘Op weg naar de oversteek’ zal ik mijn ervaringen met jullie delen.
De eerste activiteit in het traject was de kennismaking met alle Hagenaars die zich hadden aangemeld voor de Oversteek. Dit leek me vooraf al leuk en ik was benieuwd wie ik zou gaan ontmoeten. Maar de hamvraag was eigenlijk ‘wat trek ik aan’. Want een goede outfit is het halve werk toch? Dus samen met Robin, een vriend van me, heb ik deze outfit uitgezocht. Love deze schoenen! Ze geven een casual outfit, net dat beetje extra.
Dus op naar de kennismaking in de Schouwburg. Hier heb ik kennis mogen maken met een diverse groep mede Hagenezen van verschillende etniciteiten en achtergronden. Ieder van hen met hun eigen verhaal, die zij tijdens het kennismakingsspel met mij deelden. Want tijdens het spel, dat vergelijkbaar was met speeddaten, kregen we in koppels de mogelijkheid om door middel van een vraag, opgesteld door Zina,  kennis met elkaar te maken.
Wow wat heb ik gelachen en genoten tijdens dit spel. Want ik bleek in goed gezelschap te zijn van andere gezellige mensen die wel houden van plezier. De reis naar de Oversteek was begonnen en wij hadden de eerste stap gezet om van losse Hagenezen één groep te worden. Aan het eind van deze avond vertrok ik ook met een smile op mijn gezicht huiswaarts.
Bless,
DeeDee