Op weg naar de oversteek: Titus is er weer bij!

Hi beautiful peepz,
Hier ben ik weer met een nieuwe Op weg naar de Oversteek. De komende 2 dagen staan in het teken van Op weg naar de Oversteek, want dinsdag 18 maart vind de Oversteek plaats in de Koninklijke Schouwburg. Ik heb er nu al zin in. Maar eerst nog even terug kijken naar de tweede repetitie met Titus Muizelaar.
Zoals jullie kunnen zien ben ik deze keer bepakt aangekomen op de repetitie. Dit was namelijk de eerste keer dat we als roedel onze slaapspullen moesten meenemen. Dus tas met trainingsbroek, dekentje en leesvoer met mijn matje en slaapzak gingen allemaal mee op de fiets richting de Koninklijke Schouwburg.
Het overgrote gedeelte van deze avond speelde zich af in de kleine theaterzaal in het Paradijs.  Hier  treft Titus nog de laatste voorbereidingen en komt iedereen binnen met tassen, slaapzakken en alles wat je nodig hebt om een nachtje te kunnen overnachten.
Hierboven is Titus in actie. Hij kijkt wel een beetje moeilijk, maar hij is een schat van een vent en goed in wat hij doet. Tijdens de repetitie leerde hij ons hoe gewoon jezelf te zijn op het podium met een zaal vol mensen. Dat lijkt voor sommigen makkelijker gezegd dan gedaan. Want wij gaan natuurlijk een klein deel uitmaken van een groter geheel, het stuk Danton´s dood, en daarin zijn wij het hedendaagse volk. Dus gewoon onszelf.
Tijdens de repititie even snel een pic van mezelf schieten in de spiegel van de kleedkamer.
Dit was het moment dat we voor het eerst het slapen gaan reperteren. Iedereen zoch zo zijn eigen plekje op in de ruimte, er werd omgekleed, matjes werden uitgerold en slaapzakken kwamen tevoorschijn.

Als afsluiter voor dit deel van de oversteek kwam ik deze foto tegen. Hierop zie je dat ik niet de enige ben die het moment op de gevoelige wil leggen. Voor mij staat een studente van de Koninklijke Kunst Academie die beeldmateriaal voor haar portfolio schiet. Op de achtergrond zie je Sophia die met haar camera pics maakt. Altijd leuk om zo een foto tegen te komen die ik vergeten was.

Much looof,
DeeDee