Op weg naar de Oversteek: Powervrouwen

Hi beautiful peepz,
 Vandaag neem ik jullie in “Onderweg naar de Oversteek” mee terug naar de voorstelling Powervrouwen dat gecombineerd werd met een Ladies Night. De Ladies Night is een nieuw concept in de Koninklijke Schouwburg waarbij dames, voorafgaande aan de voorstelling, een speciale rondleiding door het mooie pand van de Koninklijke Schouwburg krijgen in combinatie met een lekker drankje en een hapje. Speciaal voor deze avond verzorgden verschillende dames, waaronder ik, uit de Haagse roedel een Rhassoul om de deelnemende dames van de Ladies Night te verwelkomen.
Dit was het startpunt van de avond de Damesfoyer. Voelt wel speciaal dat dames hun eigen vertrek hebben in het pand van de Koninklijke Schouwburg.
Tijdens de ontvangst werden de dames niet alleen begroet door ons van Zina, maar kregen ze ook een glaasje bubbels om in de stemming te komen. Hierboven zie je ook de schalen en karaffen die gebruikt werden tijdens de Rhoussoul.
 Nadat we iedereen begroet hadden, tijdens de Rhoussoul, kon de avond ook voor ons van Zina beginnen. Dus een toast met José op een mooie avond .
Hierna ging de rondleiding van start in de Paul Steenbergen Foyer. Zoals je kan zien waren er genoeg dames aanwezig bij de Ladies Night die genoten van de rondleiding.
 En ja hoor, ik ben weer helemaal mezelf in de Koning Willem I Foyers. Glaasje bubbels in mijn handen en ik voel me helemaal thuis. Want ik hou wel deze stijl en zie mezelf al helemaal liggen terwijl een mooie, maar schaars geklede man mij druiven of andere smakelijke dingen voed.
Na de rondleiding mocht de show van mij beginnen. Ik had er zin in! En kon niet wachten om ook deze show te ervaren en mijn oog en oren te kost te geven.
 Zie je al die smiley faces. Dat komt omdat wij van Zina, stuk voor stuk, met volle teugen hebben genoten van de show. Het was een show waar de vrouwelijkheid gevierd werd. Maar ook waar verschillende onderwerpen zoals het hebben van kinderen, carrière of lovers op humoristische en soms gevoelige wijze aan de kaak werden gesteld. Hetgeen werd afgesloten met de power anthem van Beyoncé – Run the world (Girls). Want ja, de wereld heeft vrouwen nodig om in balans te blijven.
 Na de fantastische show kregen we als deelnemers van de Ladies Night ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de actrices van Powervrouwen. Hierboven sta ik aan de linkerkant met Cystine Carreon en Lieneke le Roux. Beide prachtige vrouwen en niet te vergeten goede actrices.
 Als afsluiter van deze fabulous avond werden we verrast met giftbags. Altijd leuk om cadeautjes te krijgen die je niet verwacht met een glaasje bubbels.
Ook een keer naar een Ladies Night in de Koninklijke Schouwburg, houdt hun agenda in de gaten en krijg een kijkje achter de schermen.
Much looof,
DeeDee