Op weg naar de Oversteek: Mijn heldin Adelheid Roosen

Hi beautiful,
In op weg naar de Oversteek heb ik tot heden allerlei leuke dingen mee mogen maken en heb ik leuke nieuwe mensen leren kennen.  Dit alles wil ik natuurlijk met jullie delen. Dit keer deel ik de ervaringen van de eerste repetitie, waarbij ik Adelheid Roosen heb mogen ontmoeten, met jullie.
Ik begin eerst met mijn outfit. Want op de dag dat de repetitie plaats vond regende het en ik moest het weer in mijn hoofd halen om mijn peeptoes panterschoentjes aan te trekken, maar dan wel met panties.  De schoenen heb ik gecombineerd met mijn nieuwe spijkerbroek, die ik in de sale bij H&M heb gescoord, mijn vintage trui en afgemaakt met mijn vintage leren tas en sjaaltje in mijn haar. Die laatste is natuurlijk ook panterprint.
Bij binnenkomst zit de zaal in de Schouwburg  al aardig vol en zijn mensen nog lekker aan de koffie. Leuk om te zien dat er al onderling allerlei contacten worden gelegd. Ook heb ik deze dag weer nieuwe gezichten gezien, maar ook bekende gezichten van de afgelopen bijeenkomsten of die ik ken uit mijn persoonlijke netwerk.
Ja, ik heb ook koffie nodig om op gang te komen en ben altijd wel in een bui om gekke bekken te trekken.
Hier is ze dan voor de mensen die haar die nog niet kennen. Dit is Adelheid Roosen een vrouw naar mijn hart. Ze barst net als ik van de energie. Ik weet nog de eerste keer dat ik haar op de radio hoorde. Ik hoorde vuur en passie in haar stem dat gecombineerd was met een brok energie, net een wervelwind. Ik dacht bij mezelf, wow er is nog iemand anders die net zo druk is als ik. Ik vond haar gelijk fantastisch. En wat vet dat zij de eerste repetitie leidde. Hierdoor kreeg ik ook de kans om met haar kennis te maken. En ja, ze is echt een moordwijf.
Natuurlijk moest er tussen het werken ook gepauzeerd worden en alle rokers moesten even naar buiten om een peukie te roken. En ik zou mezelf niet zijn als ik deze mogelijkheid aan zou grijpen om met Adelheid op de foto te gaan. Jaa ik heb zelfs mijn hoofd geleund op haar boobies. Haha. Life is freaking great.
In het tweede deel van de dag hebben we als roedel verder kennis mogen maken met elkaar. Altijd gezellig en soms een chaotische bedoeling wanneer iedereen tegelijk in tweetallen met elkaar kennis aan het maken is. Maar het hoort erbij.
Als afsluiter konden Radjesh en ik het niet laten om weer stennis te schoppen door ons een beetje onzedelijk te gedragen. Maar ja, moet kunnen toch. Je leeft toch maar één keer en dan moet je genieten van ieder moment. Inclusief die gekke momenten, want die zijn juist het leukste!
Much looof,
DeeDee