Op weg naar de Oversteek: Melih is tooo fabulous

Hi beautiful peepz,
Whoe whoep. Het is bijna zover. Nog 1 nachtje slapen voor we als roedel in de Koninklijke Schouwburg gaan overnachten. Ik had het nooit verwacht. Dus zo zie je maar weer hoe het leven lopen kan.
De repetitie kan beginnen, want Debbie is binnen. Haha. Zoals jullie kunnen zien heb ik zin in de avond. Laat de repetitie maar van start gaan. Deze keer ook lekker met mijn kaplaarzen aan. Want het regende weer pijpestelen. En ga mijn mooie schoenen niet dragen wanneer er bakken water uit de lucht vallen.
Deze avond hebben we als roedel ook kennis gemaakt met een nieuw gezicht van Zina. Deze fabulous meneer heet Melih Gencboyaci. Hij is theatermaker en performer bij onder andere Zina.
De roedel wordt steeds groter en de kleine zaal in het Paradijs is ook dit keer weer net iets voller dan de vorige keer. Met hier en daar weer nieuwe gezichten. Ondertussen is iedereen aandachtig aan het luisteren.
Terwijl Sophia en Tamara nog de nodige zaken met ons doornemen.
Ron en ik moesten tussendoor weer keten met elkaar. Haha, ja ik ben niet altijd goed in luisteren, maar wel in lol trappen.
We konden het niet laten ook anderen een beetje mee trekken en af te leiden.
In de pauze besloot ik dit keer niet te gaan roken. Maar wilde ik nader kennis maken met Melih en natuurlijk met hem op de foto. Dat mocht en ik dacht waarom niet lekker spontaan doen. Dus hoppa, daar ging Melih met zijn voetjes van de vloer. Een perfecte Divo.
Ook deze avond oefenden we het slapen gaan. Zoals je kan zien werd de hele ruimte gebruikt. De jongeren onder ons gingen zelfs de hoogte in en zochten een plek met een uitzicht over iedereen.
Wat was dit weer een top avond. Ik vond het leuk om kennis gemaakt te hebben met Melih, hij is echt een schatje en lekker zichzelf. In de toekomst zou ik ook graag een keer naar een voorstelling willen gaan waar hij in speelt. Omdat ik gewoon benieuwd ben naar zijn acte de prĂ©sence en ik denk dat hij wel emotie en passie in zijn rol terug zou laten komen. Dus dat wordt vervolgd. Maar eerst nog zelf een acte de prĂ©sence geven in Danton’s Dood met de Oversteek morgen.
Much looof,
 DeeDee