New people

Zoals de meeste van jullie weten, athans als je mij kent, dat ik het leuk vind om praatjes te maken met mensen die ik niet ken, maar die iets leuks uitstralen. Dus gister op HS zag de jongeman die hierboven geplaatst is en besloot een praatje met hem te maken onder het genot van sigaretje terwijl hij aan het wachten was op zijn trein. Tijdens dat gesprek kwam ik erachter dat Dylan, ja zo heet deze jongeman, een creatieveling is. Hij studeert drama en gaat binnenkort aan de slag in Amsterdam in een nieuw stuk. Ja ja, je kan overal getalenteerde mensen tegenkomen, dus wie weet komen we hem in de toekomst tegen in grote producties. Daarnaast vond ik zijn kledingstijl ook leuk. Lekker laidback. Nou binnenkort meer foto’s van mensen die ik random op straat tegenkom en wie ik een praatje maak.
Bless

2 antwoorden op “New people”

  1. Wat heerlijk geschreven zeg. “de jongeman” haha. Leuke rubriek trouwens. Ben benieuwd naar je volgende ontmoeting…

Reacties zijn gesloten.