New: Let’s talk about……

Hi beautiful peepzz,
Ik wil graag een nieuw onderdeel op mijn blog introduceren genaamd Let’s talk about. In de artikelen die onder dit onderdeel zullen vallen zal ik schrijven over taboe onderwerpen zoals seksueel misbruik of mishandeling, uithuwelijking, zelfmoord pogingen of gedachten, zelf mutilatie of seksuele vraagstukken. Maar ook over onderwerpen die op dit moment actueel zijn zoals de ingevoerde wet in Rusland die homohaat alleen maar toejuicht. Eigenlijk verschillende onderwerpen waar ik ervaring mee heb in mijn eigen leven, die ik tegenkom als professional of die mij op een of andere manier dusdanig raken en ik ze hierdoor dus wil delen met jullie.
Het kan ook zijn dat je vragen hebt over een onderwerp die je niet met anderen kunt bespreken. Stuur me dan een mailtje met je vraag of vragen naar info@bydeedee.nl. Deze kan ik dan ook in dit onderdeel behandelen en je blijft dan natuurlijk altijd anoniem.
Bless,
DeeDee