My week @ Instagram

Het is weer tijd voor mijn week in foto’s op Instagram. Kijk je mee!
Je kan mij volgen @ByDeeDee_nl.

Het toppunt van afgelopen week was mijn flitsbezoek aan Antwerpen. Het was kort, krachtig en ik heb nog kunnen shoppen. Het uitzicht was fantastisch net als mijn gezelschap. Ja, DeeDee is aan de man en het voelt helemaal goed. Hij heeft ook nog eens smaak, dat is zeker een pluspunt. Want hij heeft mijn nieuwe pumps van Forever 21 uitgezocht. Verder kon ik het natuurlijk niet laten bij Urban Outfitters langs te gaan. Daar heb ik het zwarte leren tasje met studs gekocht. 

Afgelopen week was het een paar dagen mooi weer. Daar heb ik natuurlijk van genoten met mijn jeans shorts en sandaaltjes. Lekker luchtig en zomers.

1. Pastry 2.Nike 3. H&M

Daarnaast heb ik een voorliefde voor schoenen. Die kwam deze week ook weer naar voren in de pics van mijn schoeisel. Hierboven een paar schoenen die ik afgelopen week aan had. Hoe graag ik elke dag ook pumps of sandaaltjes zou willen aantrekken. Is het niet altijd handig. Zeker niet op momenten waarop er bakken met regen uit de lucht vallen.

Verder passen mijn nieuwe pumps perfect bij mijn andere rode schoenen. Vind je ook niet?

En als laatste mijn liefde voor ink. Ondertussen heb ik al 18 tats. Hier alvast 2.
De eerst is de tekst “Carpe Diem” om mijn rechter pols. Het symboliseerd het feit dat ik van iedere dag wil genieten. Want je weet nooit wanneer het leven voorbij is.
De tweede is de tekst “Love” op mijn rechter hand. Deze heb ik omdat ik met liefde mensen probeer te benaderen. Dat houdt in dat ik ook onbevooroordeeld in contact met anderen probeer te treden.
Want iedereen kan toch wel een beetje liefde in zijn leven gebruiken?

Bless,
DeeDee

3 antwoorden op “My week @ Instagram”

  1. Jammer DeeDee, maar ben vol vertrouwen dat je je soulmate gaat vinden..

  2. Weer aan de man? Good for You! Zullen een boel harten breken šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.