Music I Love: P-Square

Hi beautiful peepzz,
Vandaag wil ik een van mijn favoriete artiesten van dit moment met jullie delen. Namelijk P-Square. Een van oorsprong Nigeriaanse R&B groep bestaande uit de tweelingbroers Peter en Paul Okoye. Ze maken swingende muziek waar ik altijd vrolijk van word. Ik heb 3 liedjes uitgekozen om met jullie te delen. Het eerste is “Beautiful Onyinye” samen met Rick Ross. Deze staat regelmatig op repeat op mijn playlist.
Het volgende nummer is hun laatste nummer “Personaly”. De clip is ge├»nspireerd door Micheal Jackson. Voornamelijk “Thriller”en “Smooth Criminal”
En als laatste het nummer die ik voor het eerste hoorde van P-Square samen met Akon. “Chop my money”. Deze kwam en komt nog steeds regelmatig voorbij bij FunX.
Laat maar weten wat jullie van P-Square vinden?
Bless,
DeeDee