Mijn persoonlijke doelen voor 2018

Hi beautiful,

Happy new year! Ik wens je een vruchtbaar en mooi 2018. Dat je dromen mogen uitkomen en dat jij je gestelde doelen voor het nieuwe jaar mag crushen! Voor dit nieuwe jaar heb ik zelf ook nog een aantal persoonlijke doelen waar ik aan wil werken. Mijn top drie deel ik graag me je.

26638096_10212738474631395_1773713882_n

“Meer me-time”

Zoals jullie weten ben ik #TeamDreamchasers en was ik het afgelopen jaar altijd op mijn hustle. Daar wil ik dit jaar mee doorgaan, maar ik wil alleen meer tijd voor mijzelf nemen om bij te komen van de drukte. Want mijn carrière heeft het afgelopen jaar een vlucht genomen.  Hierdoor werd ik af en toe echt overweldigd. Maar ik wilde leuke kansen en mogelijkheden niet laten glippen. Dus was ik continue aan het werk en balanceerde ik het jeugdwerk, het sociaal cultureel ondernemerschap en een deeltijd opleiding social work. Uiteindelijk heb ik bijna alles wel behaald wat ik wilde op carrière gebied, maar ik gun mijzelf meer rust terwijl ik bouw aan mijn imperium. Want  als ik wil dat mijn lichaam en geest optimaal blijven functioneren, dan moet ik er ook goed voor zorgen. Dus komend jaar ga ik mijzelf meer verwennen met uitstapjes, dagjes in bed, weekendjes weg en minimaal 1 goede vakantie. Want ik had een droom om in februari naar Gambia te gaan, maar i.v.m. mijn studie ga ik die overslaan. In ruil daarvoor ga ik na het behalen van mijn Bachelor een paar weken vakantie. Want dat heb ik dan wel verdiend.

26553469_10212738474791399_536764309_n

“Focus DeeDee”

Soms vind ik het lastig om mijzelf te blijven focussen op mijn opleiding omdat het ondernemerschap groeit en ik daar veel voldoening uithaal. Terwijl het afronden van deze opleiding ook veel aandacht vraagt om het af te ronden. Daarom is deze droom in 2017 gesneuveld en heb ik het weer een jaartje verschoven. Iets wat ik eigenlijk wel klote vind. Aangezien ik weet dat ik het kan, maar soms gewoon vastloop als ik aan mijn studie moet werken. Echter is het nu echt tijd om die focus vast te houden hoe moeilijk dat ook is. Ik heb nog 7 maanden te gaan voor ik mijn diploma in ontvangst kan nemen. Het is dus nu echt tijd om te focussen en mijn eye on the prize te houden. Daarna kan ik ondernemen wat ik wil en mijn dromen om podia buiten Den Haag te veroveren laten uitkomen.

26653070_10212738474671396_2058219046_o

“Planning is key”

Voor het nieuwe jaar heb ik ook weer een Passion Planner aangeschaft om mijn drukke leven te plannen. Want ik heb gemerkt dat deze planner mijn leven een stuk overzichtelijker maakt. Maar op momenten van super drukte zakte mijn planning het afgelopen jaar een beetje in elkaar. Hierdoor maakte ik soms teveel afspraken in een periode met als gevolg dat ik soms overwerkt was. Dit wil ik dit jaar voorkomen. Want ik weet nu al dat de opdrachten komend jaar zullen verdubbel. Dus planning is key om alles wat ik komend jaar ga doen te balanceren.

Als afsluiter voel ik dat 2018 nog een mooier jaar gaat worden. Dat voel ik gewoon aan mijn wateren. Ik weet dat het de komende maanden hard werken zal worden om mijn dromen te realiseren. Maar deze inspanningen zijn het meer dan waard en ik zou het niet anders willen. Want alles wat ik tot nu toe wilde, is uitgekomen. Het kostte mij misschien super veel bloed, zweet en soms tranen. Maar ik zou niet anders willen. Ik leef namelijk mijn droom.

Welke dromen zou jij in 2018 willen laten uitkomen of aan welke doelen zou jij willen werken? Plan en go and get it. Je kan het!

Soso lobie,

♥DeeDee♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *