Mijn liefde voor schoenen

Graag wil ik mijn liefde voor schoenen met jullie delen. Vanuit mijn jeugd is deze ontstaan. Een van mijn eerste herinneringen dat ik in mijn moeder haar schoenen liep, die natuurlijk veel te hoog voor mij waren, was rond mijn derde en vierde levensjaar.

 

Ik woonde toen der tijd nog in Suriname en vond het fantastisch in mijn moeder haar pumps rond te lopen als ze niet thuis was. Zo is mijn liefde voor hoge schoenen ontstaan. Ondertussen heb ik zelf een collectie aan hoge hakken opgebouwd die ik met jullie wil delen.

 Een gedeelte van mijn collectie heb ik van mijn moeder gehad. Zoals de witte en crème pumps op middelste rek aan de rechterkant op de foto hieronder.

Natuurlijk heb ik platte schoentjes. Kan niet altijd op hakken lopen. Zeker niet als ik aan het werk ben. Dus voor de afwisseling heb ik deze ballerina’s en mijn stoere zwarte boots.

2 antwoorden op “Mijn liefde voor schoenen”

Reacties zijn gesloten.