Stil staan om mezelf terug te vinden

Hi beautiful,

Wat is de tijd toch omgevlogen de afgelopen  maanden, zo voor mijn 33ste verjaardag.  Daarom was het erg rustig op mijn blog. Maar zoals je weet kom ik altijd terug. Dus besloot ik vandaag mijn laptop naar beneden te halen en gewoon te beginnen met schrijven.  Het voelde vandaag aan als het perfecte moment om mijn leven weer met jou te delen.

Druk druk en altijd op weg naar het verpletteren van mijn volgende doel

De afgelopen periode ging ik door een kleine rollercoaster. Het was een drukke periode waarop ik er, met een volle 200 procent, tegenaan ging. Druk druk en altijd op weg naar het verpletteren van mijn volgende doel. Deze periode heeft mij veel mooie momenten opgeleverd. Maar de meest wijze les die ik ervan geleerd heb,  is dat ik tussen het hard werken door niet moet vergeten om te genieten. Een fulltime baan als jeugdwerker in combinatie met regelmatig optreden en een bijdrage te leveren aan verschillende projecten is  net iets teveel van het goede. Ik vergeet soms dat ik niet oneindig door kan gaan. Dus twee weken geleden kwam alles even tot stilstand en raakte ik uit balans. Het was tijd om mijn inner streber tot orde te roepen eneven pas op de plaats te nemen. Het leven bestaat namelijk niet alleen uit het behalen van doelen. Het gaat net zo goed om het creëren van mooie momenten met mensen om mij heen.

Ik sta stil bij hetgeen wat ik tot nu toe heb bereikt

Het was tijd voor een feestje. Want 33 is  wel een mooi getal. Het geeft aan dat de jongere in mij, nu definitief is uitgegroeid tot een volwaardige lady.  De weg hiernaartoe was niet altijd makkelijk, daarom mag ik stil staan bij hetgeen wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik doe dagelijks wat ik leuk vind en waar ik ook goed in ben. Daarnaast heb ik liefdevolle vrienden en familie. Dit alles maken de hoge bergen en diepe dalen, tijdens de reis richting volwassenheid, meer dan waard.

Vier het leven

Afgelopen weekend was het dan  zover en heb ik dus mijn leven gevierd. Ik heb heerlijk gedanst, gegeten, gefeest en heerlijk geleefd met familie en vrienden. Tijdens deze dagen kreeg ik zoveel liefde en energie die mijn helpen de schaal weer richting balans te duwen.

Soms is stilstand zo slecht nog niet

Daarachter aan heb ik nog een vrije week geplakt om uit te rusten van de drukte, dingen te doen die mij energie geven zoals lekker voor mezelf koken en komend weekend als vanouds te vintage shoppen in Rotterdam. Soms is tot stilstand komen dus zo slecht nog niet. Zeker niet wanneer jij jezelf en anderen terug vindt.

Soso lobie,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *