Meditatie voor de vrede @ Vredespaleis

Gisteren heb ik weer nieuwe ervaring opgedaan. Ik heb meegedaan aan een meditatie voor de vrede georganiseerd door de Rozekruisers Orde AMORC. Dit was nadat ik via een vriendin op de hoogte gesteld was van deze bijeenkomst. En aangezien ik ge├»nteresseerd ben in meditatie en het het spirituele, maar daarnaast ook graag mijn eigen kennis wil uitbreiden omtrent dit onderwerp, besloot ik er met een open mind voor te gaan. 
De bijeenkomst vond plaatst in de bibliotheek van het Vredespaleis in de Den Haag. Hier was ik nog nooit geweest, al woon ik al mijn hele leven in Den Haag. Dus bij binnenkomst nam ik de omgeving goed in me op en vond een zeer mooie en toepasselijke locatie om in samenzijn van gelijkgestemden te mediteren voor de vrede.
Tijdens de bijeenkomst werd er door verschillende sprekers, die onder andere verbonden waren aan de Soefi Beweging, Lectorium Rosicrucianum en Theosofische Vereniging, een voordracht gegeven.
Daarnaast werd er ook stil gestaan met de geschiedenis van de locatie waar de Vredespaleis is gevestigd. De  dag werd afgesloten met een gezamenlijke meditatie. 
Ik heb deze bijeenkomst als positief ervaren. Daarnaast ben ik contact gekomen met voor mij nog onbekende levenswijze. Deze bijeenkomst vormde een mooie introductie. Maar maakt mij ook nieuwsgierig naar wat de volgende bijeenkomst mij zal opleveren.  Hierdoor denk ik erover na om deel te nemen aan de volgende bijeenkomst ” Science & Spirituality. Deze zal  wederom worden georganiseerd door de Rozekruisers Orde AMORC. 
Mocht je zelf meer willen weten over de volgende bijeenkomst van de Rozekruisers Orde AMORC kijk dan op https://www.amorc.nl/conventen/science-spirituality/
Bless