Lovely saturday

“You only live once, but if you do it right, once is enough.”
Mae West
Je hebt soms van die moment waarop je uitermate verliefd bent op het leven. Want ondanks alles ben volkomen happy met je leven. Je zweeft op een wolf van euforie. Ken je dat gevoel. Is het nog onbekend, dan stuur ik je veel liefde en geluk toe. Want wat er nog niet, is kan ieder moment komen. Want het is mij overkomen en het is tegenwoordig een terugkomend gevoel. 
Op het moment dat die energie ervaart, dan kan je een gelukkig gevoel krijgen van simpele dingen zoals het leren bakken van bruine Surinaamse cake. Het was een wens van me om dit te leren. En vandaag was het zover. Onder leiding van een familie vriend, King George.
Het was een zeer positieve ervaring. Ik leerde tijdens het maken van de cake niet alleen welke ingrediënten te gebruiken, maar hij deelde ook wijze levenslessen met mij. 
Dit alles heeft naast een geslaagde cake, ook nog eens een waardevolle ervaring opgeleverd.
Ik ben helemaal gelukkig en krijg er kracht van. 
Bless

Eén antwoord op “Lovely saturday”

Reacties zijn gesloten.