Let’s get personal:Happy single

Dit bericht is gericht aan de vrijgezelle dames. Want zoals jullie misschien al weten ben ik ook weer een single lady. En ik ben dat voorlopig ook van plan te blijven. Lekker tijd met mezelf doorbrengen en te werken aan mijn toekomst.
Daarbij komt dat ik geen genoegen meer neem met een man die geen toegevoegde waarde aan mijn leven heeft. Maar juist een kick aan mijn leven geeft. Die zelf ook werkt aan zijn toekomst of  persoonlijke groei  en zijn zaakjes op orde heeft. Ik ben ook niet van plan te daten met een man die zichzelf niet goed kan onderhouden en of ook nog andere problemen heeft. Want dan doe ik mezelf tekort.
Al mis ik soms natuurlijk de kleine dingen die je met een partner kan delen. Zoals lekker op de bank hangen, een goed gesprek en natuurlijk het fysieke contact. 
Maar om eerlijk te zijn vind ik dat ik een man verdien die op dezelfde golflengte zit als ik en die naast mijn lover ook mijn beste vriend is. Dus tot die tijd ben ik lekker vrijgezellig en investeer ik in mezelf en mijn toekomst.  En dan komt het vanzelf wel goed.

Hoe zit het met jullie dames. Blijven jullie liever single of neem je genoegen met een vent die het net niet heeft zodat je niet alleen bent? Of kies je voor een andere weg? Ik ben benieuwd.

Bless,
DeeDee 


Eén antwoord op “Let’s get personal:Happy single”

Reacties zijn gesloten.