Let’s get personal: Time out and reorganize

Hi beautiful peepz,
Afgelopen weekend heb ik besloten om tijdelijk een volledige time out te nemen. Het is tijd voor pas op de plaats. Tijd om stil te staan bij de gevoelens die bij mij naar boven komen en ze geleidelijk een plaatsje te geven in het verleden. Ze niet meer weg te stoppen in een doosje met een slot om ze vervolgens te verdoven. Nee, de tijd is gekomen om het te verwerken. Dit houdt in dat ik tijdelijk stop met het overgrote gedeelte van mijn activiteiten zoals mijn studie, werk en vrijwilligerswerk. Ik ben hierdoor in staat al mijn aandacht en tijd aan mezelf te besteden. Ik kan dan onderzoeken wat ik verder uit het leven wil halen en welke stappen  ik hiervoor moet ondernemen. Tijd om mijn gezondheid en conditie weer helemaal op pijl te krijgen. Daarna zal ik mezelf weer kunnen richten op mijn toekomst en al hetgeen wat daarbij komt kijken.
 Ondertussen zal ik natuurlijk gewoon doorgaan met bloggen en het plaatsen van nieuwe post. Ik zie mijn blog als een uitlaatklep waarmee ik mijn gevoel, liefde voor kleding en ervaringen kan delen met anderen. Het zijn niet altijd de leukste dingen, maar op bepaalde momenten noodzakelijk voor mijn persoonlijke groei. Ze kunnen voor mij ook zwaar zijn. Maar het leven zit nu eenmaal vol met uitdagingen die ik niet uit de weg ga en ik er altijd vertrouwen in hou, dat alles uiteindelijk wel weer goed komt. Dit is ook de boodschap die ik wil uitdragen. Ik blijf dus lekker delen en hoop je ermee te inspireren.
Bless,
DeeDee