Let’s get personal: Stil staan

Hi beautiful peepzz,

De afgelopen 30 jaar zijn voorbijgevlogen. Ik was altijd druk bezig met het zoeken naar prikkels. Prikkels om gevoelens te verdringen, om mezelf constant in beweging te houden en mezelf te pushen het maximale uit het leven te halen. Maar na drukte is de tijd aangebroken om even uit te rusten, bij te komen van alle turbulentie en te genieten van hetgeen dat ik heb bereikt. Om trots op mezelf te zijn, want ik heb mijlpalen verzet en ik voel me bevrijd van mijn verleden, de negativiteit die daar soms mee verbonden kan zijn. Ik laat het los en geef me over aan een nieuwe fase in mijn leven waarin ik energie en kracht kan putten uit ervaringen en levenslessen uit het verleden. Maar me alleen wil richten op de positieve zaken die zich afspelen in het hier en nu.

Het is tijd om daar nu bewust bij stil te staan.
Het gevoel dat daarbij loskomt in me op te nemen.
Zodat ik mijn transitie bewust kan meemaken.
Ik ben blij dat ik niet meer bang ben om te voelen.
En het voelt als een bevrijding

Bless,
DeeDee