Let’s get personal: On to the next level

Ik ben ondertussen weer een jaar ouder geworden, dus nu 31 jaar.  Het leven ziet er heel anders uit dan ik ooit had verwacht. Maar het is niet minder fantastisch dan verwacht. Ik houd namelijk van mezelf en ben trots op hetgeen wat ik tot nu toe heb bereikt. Daarnaast heb ik een liefdevolle familie en vrienden die om mij geven.

Verder sta ik rond mijn verjaardag ook weer stil bij mijn ontwikkeling tot heden en waar ik verder naar toe wil met mijn leven. Dit jaar staat voornamelijk mijn carrière op de voorgrond. Want ik werk ondertussen al meer dan 12 jaar zowel als vrijwilliger als mede ook professional in de hulpverlening. Hier heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen zoals kinderen, jongeren, volwassenen, vrouwen en meiden.

Los daarvan ben ik al meer dan 8 jaar werkzaam in dezelfde functiie als ambulante jongerenwerker. De kans is groot dat ik eind van het jaar niet meer werkzaam kan zijn binnen deze functie. Dat is wel jammer, maar het bied mij natuurlijk ook weer perspectief.
Ik het zie het bij uitstek als een moment om mezelf verder te ontwikkelen als professional, maar ook als zelfstandige. In die zin ga ik mijzelf het komende jaar richten op het ontwikkelen van mijn eigen projecten in de hulpverlening.

Als start hiervoor ben ik ook geïnterviewd door het blad Iedereen voor hun rubriek Startblokken. Iedereen is een blad dat door PEP Den Haag wordt uitgegeven.
Hieronder zie je het artikel. Wanneer de digitale versie uit is, dam zal ik deze ook linken vanuit dit artikel of staat vermeld onder het onderdeel Media op mijn pagina. Anders kan je natuurlijk ook een kopie ophalen bij het PEP.

Daarnaast heb ik nog een aantal plannen voor het komend jaar. Namelijk het opstarten van een eigen groep dames groep die ik wil begeleiden, coachen en trainen in hun eigen ontwikkeling. Daarnaast heb ik op dit moment ook al inloopspreekuur op de donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur in buurtkamer in de Gravenzandelaan 133 in Den Haag. Hier kun je binnenlopen als je tegen problemen aan loopt in het dagelijksleven en wel wat ondersteuning kan gebruiken.
Ook zal ik 1 keer per maand in de buurtkamer een buurtmaaltijd koken waar je je voor zou kunnen aanmelden. De kosten hiervoor zijn 2,50 p.p.

Verder zal ik natuurlijk ook iets doen moet kleding, Ten eerste zamel ik kleding, schoenen, speelgoed en dergelijke in die ik zowel in de buurtkamer op de weggeefmiddag aanbied aan mensen die een krap budget hebben als mede ook aan dames aanbied die deelnemen aan mijn groepstrainingen of cliënt zijn.
Ten tweede kunnen mensen een beroep op mij doen wanneer zij hun kledingkast op orde willen brengen en daarnaast inspiratie nodig hebben om hun kledingkast up te daten.

Al met al dus genoeg te doen komend jaar. Ik heb er zin in!!! Via mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen en misschien zal ik wel een beroep op jullie doen.

Bless,
DeeDee