Let’s get personal: More Fire!

 Hi beautiful peepzz,
 De afgelopen periode heb ik het even zwaar gehad en zag ik mijn innerlijke vlam doven tot een waakvlammetje. Maar door een pauze te nemen, kon ik weer aansterken en brand er ondertussen weer een goede vlam die met de dag sterker en en groter wordt.Ik ben nog niet klaar en op het punt waar ik wil zijn, maar niets houdt mij op dit moment meer tegen om daar te komen. Ik heb ondertussen mijn tijd kunnen nemen om te bedenken welke kant ik op wil met mijn leven en toekomst.

Ik ben wel eruit. Het roer moet om. Omdat een aantal zaken, waar ik tot nu toe mijn tijd in heb geïnvesteerd, niet blijken op te leveren wat ik ervan had gehoopt. Hierdoor is de tijd rijp om een nieuwe weg in te slaan. Om nieuwe dingen uit te gaan proberen. Het is een mooi moment om nieuwe kansen aan te grijpen en een sprong in het diepe te wagen.

Want na 8 jaar werkzaam te zijn als outreachend jongerenwerker, met talenten op zoveel meer vlakken. Ben ik het mezelf nu verschuldigd om nieuwe dingen uit te proberen. Mijn eigen beeld van de wereld verder te vergroten en daarbij nieuwe kennis te vergaren.

Het is tijd om vol te gaan voor mijn eigen eerste project “A new fabulous me”. Waarbij ik dames  coach in het vergroten van hun zelfvertrouwen, persoonlijke groei stimuleer, aandacht besteed aan hulpvragen op allerlei levensgebieden en trainingen geef over o.a. shoppen met een budget, financiele- en andere administratie ordenen en bijhouden en andere vraaggerichte trainingen. En mogelijk ook een nieuwe parttime baan in de hulpverlening of het meiden- of jongerenwerk. Want dat past wel bij een nieuwe start.

Daarnaast wil ik mijn mogelijkheden bekijken om aan stand up comedy te beginnen. Dit is iets dat ik al jaren zou willen uitproberen en ik denk dat ik er nog goed in zou kunnen zijn ook. Dus ja, waarom zou ik geen gokje wagen om andere mensen aan het lachen te maken. Dit kan in combinatie gaan met het verder ontwikkelen van mijn presentatie talenten. Want dat heb wel vaker gedaan in het verleden en vond het altijd leuk om te doen. Nu is het perfecte moment om de draad weer op te pakken en te vlammen. I need more fire!

Ik heb er zin in. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen en nieuwe mensen.
Ik hou jullie op hoogte.

Bless,
DeeDee