Let’s get personal:: Mini crisis

Hi beautiful peepzz,
 Het is weer tijd voor een update.Want wat vliegt de tijd toch snel, zeker ook op momenten dat het minder goed gaat. Het is ondertussen weer iets langer dan 2 jaar dat ik mijn eerste zware depressie heb ervaren. Daar ben ik met bloed, zweet en tranen uitgeklommen. Vanaf dat moment werd de, metaforisch gezien,  georganiseerde tafel van mijn leven omgegooid en deze moest ik beetje bij beetje weer herinrichten. Dit heb ik gedaan door middel van doorzettingsvermogen, intensieve therapie en medicatie, zie het artikel Prozac. Ondertussen ga ik nog wekelijks langs bij mijn therapeut. Want ik ben nog niet helemaal klaar met het verweken van mijn levensloop, ik weet ook nog niet wanneer ik volledig klaar ben. Hier stel ik geen tijdslimiet aan, ik zie wel wanneer ik zover ben.
Maar op dit moment ga ik wel weer door een kleine crisis. Ik voel me minder goed door de gebeurtenissen in mijn leven die moment op me af komen. Hierdoor ervaar ik op bepaalde momenten weer emoties die bij mij bekend zijn vanuit mijn depressie. Het grote voordeel nu is dat ik weet dat het gevoel overgaat en dat het uiteindelijk weer goed komt met mij. Want ik sta op dit moment ook veel sterker in mijn schoenen en heb wel ergere tegenslagen overwonnen. Dat zal nu ook het geval zijn. 
Dus zit jij dit moment, voor jou gevoel, ook niet lekker in je vel. Weet dat het over gaat. En lukt het je niet alleen om eruit te komen, wees dan niet bang om hulp te vragen. Je kan ook natuurlijk bij mij terecht me je vragen. Want ik heb genoeg levenservaring en werkervaring in de hulpverlening om op zijn minst een luisterend oor te bieden of tips uit te wisselen hoe met deze gevoelens om te gaan.
Bless,
DeeDee