La vacation @ Robertville part II

Hi beautiful peepzz,
Dit is deel II van de foto’s van mijn vakantie naar Robertville. Want ik heb nog genoeg leuke dingen gedaan. Want het doel van mijn vrienden was natuurlijk om te gaan vissen. Iets wat ik nog nooit heb gedaan. Maar voor alles is er een eerste keer zeggen ze toch. Dus op naar het meer om te vissen.
Daar aangekomen en de stretcher zag er zo uitnodigend uit dat ik het eigenlijjk wel best vond om lekker gestrekt te liggen en niets te doen. Nou ja behalve een beetje voor me uit staren en mijn hoofd leeg te maken.  En uiteindelijk heb ik niet gevist, maar dat vond ik geen probleem. Het uitzicht was mooi genoeg om van te genieten.
 
 Dag 5: Op deze dag zouden we eigenlijk gaan kajakken, maar helaas stond het water te laag. Maar er was wel een terras in de buurt. Dus hier heb ik samen met mijn vrienden genoten van een drankje. Want Belgen zijn ook bekend om hun bier. En aangezien ik van bier hou kan ik niet naar BelgiĆ« gaan en niet genieten van hun bier.

 Deze waterval was op de locatie waar we zouden gaan kajakken. Is het niet een fantastisch uitzicht!

Daarnaast moest er natuurlijk nog gevist worden. Dit werd dan ook veelvuldig gedaan tot de laatste dag. Hier zie je ook het vuurtje dat mijn vriendin gebouwd had met hout uit het bos. Wat echt een hakunamata moment. In het bos aan de waterkant, een beetje zwemmen, vissen en opdrogen naast het vuur. 
Als afsluiter moest ik toch een foto plaatsen van een van de vissen die er tijdens deze vakantie gevangen was.  Het was een top vakantie met te gekke vrienden, veel gezelligheid en Belgisch bier. 

Helemaal top!!! 

Bless,
DeeDee