La vacation @ Robertville part I

Hi beautiful peepzz,
Afgelopen week ben ik een weekje op vakantie geweest met een groep vrienden. De bestemming was Robertville om te vissen. Robertville ligt in de Belgische Ardennen. Hier was ik nog nooit geweest en ik was ook nog nooit wezen vissen. Dus ik keer er naar uit om deze 2 nieuwe ervaringen op te doen. Daarnaast had ik wel zin in een weekje weg uit Den Haag en weer de natuur in te gaan.

Ik moet moest eerst beginnen met inpakken. Natuurlijk moesten er korte broeken en shirtjes mee. Want ik het zou mooi weer worden. Verder mijn kaplaarzen voor tijdens het vissen, slippers en mijn favo gympen. En niet te vergeten 2 paar heels en een LBD, want je weet maar nooit wanneer die van pas zouden kunnen komen.
Net voor voordat we onze bestemming bereikt hadden, maakten we een tussenstop bij de stuwdam. Wat was ik blij even uit te bus te stappen om het uitzicht en de frisse lucht in me op te nemen.

Uiteindelijk komen we na een lange reis van ongeveer 4 uur aan bij het onze bestemming. Het bleek een schattig uitziend huisje te zijn met een ruime tuin en een bbq, Die we dezelfde avond nog in gebruik hebben genomen. 
Dag 2: Tijd om te genieten van het mooie weer en duik te maken in het nabij gelegen meer. Hier genoot ik ook van een het uitzicht op de omliggende natuur en de rust om me heen terwijl de mannen aan het vissen waren.

 

 Bij terugkomst bij het huisje zag ik een paar van deze auto’s staan. En natuurlijk moest ik een fototje maken van deze rode oldtimer. Is hij niet fab met mijn dak naar beneden en de zilveren details!
Dag 3: Een wandeling door het landschap met natuurlijke waterbronnen. De kaplaarzen, een korte broek en trui gingen aan. Want het was een beetje frisjes.  En hop het bos in om ook een kleine berg te beklimmen.
Tijdens de wandeling heb ik genoten van de mooie natuur en de kleine waterval. Onderweg kwamen we ook rode en zwarte frambozen tegen die ook nog eens lekker smaakten. 
Dit was het dan voor deel I van mijn vakantie pics. De volgende keer komt er snel aan met pics van het vissen en natuurlijk nog meer mooie natuur.
Bless,
DeeDee