Kickstart the week

Goedemorgen beautiful peepzz,

Bij een nieuwe week hoort ook een dosis inspiratie en soms woorden van wijsheid. Deze week start ik Kickstart met liefde voor jezelf. Want voordat je een ander lief kan hebben en hem of haar volledig wil toelaten in je leven. Dan moet je zowel van jezelf houden als van het leven dat je leidt. Want jij bent de enige die jou leven kan veranderen. Dus waarom zou je ook niet worden op je eigen leven en het maximale eruit halen. Je kan het!
Nu ook een terugblik naar de quotes die ik afgelopen week heb gebruik en daarbij ook mijn eigen inspiratie quotes van de afgelopen week.
 Gun jezelf innerlijke rust door anderen te vergeven. Laat de boosheid die je jegens hen hebt los, laat het verdriet gaan en daarbij ook alle andere negatieve gevoelens die je richting anderen voelt. Laat los en richt je energie op je de positieve dingen in het leven. Zo wordt jouw wereld ook een stuk mooier.
 Vandaag ben ik net als andere dagen een rebel, maar nooit zonder een reden. Ik volg mijn dromen en rebelleer tegen alles en iedereen die in mijn weg komt om succesvol te zijn. Want niemand kan mij tegen houden. Ze kunnen beter met me meedoen en ook alles uit het leven halen terwijl ze hun dromen waarmaken.
  Het is vrijdag en het weekend staat voor de deur. Tijd om te genieten. Lekker te gaan dansen, te flirten met iemand die je nog niet kent terwijl jezelf sexy en fabulous voelt. Of om iets anders te doen waar je veel plezier uit haalt. Ga ervoor!
 Ik ben haar en jij kan haar ook zijn. Dames heb respect voor jezelf en je lichaam. Wees krachtig en stap vol met plezier je toekomst tegemoet. Want een lach hoort er ook bij.
 Blijf altijd positief, straal die goede energie uit en benader anderen ook vanuit die flow. Laat het negatieve van je schouders rollen. Dan merk je vanzelf dat het positieve bij je terug komt.
Goedemorgen beautiful peepzz. Succesvol ben je niet in 1 keer. Het gaat met vallen en opstaan. Maar zolang je gefocust bent, bereik je zeker je doel!
Maak er een mooie week van en soso lobie (alleen maar liefde).En heb je dagelijks behoefte aan een kickstart?  Volg mij dan op Instagram of like mijn Facebook pagina.

Bless,
DeeDee