Kickstart the week

Hi beautiful peepz,
Het is weer tijd voor een nieuwe kickstart om de week positief te beginnen. Straal liefde uit. Wees positief ongeacht of anderen dat ook tegen jou zijn. Blijf gewoon in je eigen flow en blijf iedereen met liefde benaderen.
Nu ook een terugblik naar de quotes die ik afgelopen week heb gebruik en daarbij ook mijn eigen inspiratie quotes van de afgelopen week.
Goedemorgen beautiful peepzz. Zondag is een mooie dag om mindsex te hebben met je partner. Elkaars hersenen en gedachtes stimuleren door het hebben van een goed en sexy gesprek. Het is een andere manier om elkasr te verleiden. Steek een aantal kaarsen en wierook aan. Creër een lekkere zitplek met kussen zodat je lekker dicht bij elkaar kan zitten en goed oogcontact met elkaar kan hebben. Zorg voor een positieve flow. En geniet van de uitwisseling en ontdek samen de kracht van woorden. En vergeet niet te genieten van het moment.
Goedemorgen beautiful peepzz. Het maken van fouten is goed. Want het laat zien dat je probeert beter te worden in hetgeen wat je doet en dat jij ernaar streeft je doelen te bereiken. Dus maak je niet druk als je op je bek gaat. Zolang maar weer opstaat, jezelf herpakt en het opnieuw probeert.
Goedemorgen beautiful peepzz. Het is weer bijna zover. Het weekend staat voor de deur. Hebben jullie er zin in? Staan er leuke dingen op de agenda? Ik ben wel benieuwd naar jullie plannen. Dus deel het gerust met me.
  Goedemorgen beautiful peepzz. Deze is voor de dames. Waaron trek vandaag niet je hoogste hakken aan? Trek je leukste & mooiste jurk, in ieder geval een waarin je je sexy voelt, aan. Make up erbij. Perfect. Wees vandaag fabulous en voel & laat je vrouwelijke kracht zien. Gewoon omdat het kan!
Goedemorgen beautiful peepzz. Wees bewust van de boodschap die uitdraagt met je levenswijze. Je kan er ook bewust voor kiezen om deze boodschap inspirerend te laten zijn en te fungeren als rolmodel voor anderen en niet te vergeten voor de volgende generatie. Wat houd je tegen hiervoor te gaan en bewuster te zijn van je gedrag? Niets, want je hebt het zelf in de hand.
Goedemorgen beautiful peepzz. Het is goed om alles en iedereen los te laten die een negatieve invloed op je hebben, waar je niet gelukkiger van wordt en die fucken met je positieve flow. Laat ze gaan zodat je ruimte creëert voor nieuwe positieve mensen en mogelijkheden die bijdragen aan je geluk, plezier in het leven en persoonlijke groei.
Maak er een mooie week van en soso lobie.En heb je dagelijks behoefte aan een kickstart?  Volg mij dan op Instagram of like mijn Facebook pagina.

Bless,
DeeDee