Kickstart the week

Goedemorgen beautiful peepzz. 
Laten we de week kickstarten door lekker uitbundig en fabulous te zijn. Schud iedereen om je heen wakker door iets te dragen wat men niet van je verwacht en geef je houding vandaag een boost door alles door een roze bril te bekijken. Geniet ervan en geef niemand de mogelijkheid om je dag negatief te beïnvloeden.
Natuurlijk blik ik ook terug op mijn eigen quotes van de afgelopen week.
 Waarom zou jij je tijd besteden aan negativiteit terwijl je zoveel meer kracht kan halen uit positiviteit. Gebruik die kracht in je voordeel, deel het met anderen. Je zult merken dat er dan ook positieve dingen op je pad komen die bijdragen aan je geluk. Een mooie zondag toegewenst.
Hou van jezelf met al je onzekerheden en imperfecties. Want het zijn ook die eigenschappen die jou onderscheiden van rest. En trouwens als je jezelf accepteert & respecteert, dan doen anderen het ook.
Wees altijd jezelf. Verander niet omdat anderen dat willen. Je bent perfect zoals je nu bent.
 Wanneer je nieuwe mensen ontmoet, kijk dan verder dan hetgeen wat ze op de oppervlakte laten zien. Want je weet nooit wat ze nog meer te bieden hebben als je het oppervlakkig houdt. Hou daarom een open houding. Laat vooroordelen vallen. En laat je verassen door hetgeen wat de ander je laat zien van zichzelf.
 Wil jij dat je dromen werkelijkheid worden? Dan moet je zelf actie ondernemen. Want jij bent de enige die je dromen uit kan laten komen. Wat houd je nog tegen?
 Maak er een mooie week van.En heb je dagelijks behoefte aan een kickstart?  Volg mij dan op Instagram of like mijn Facebook pagina.

Bless,
DeeDee