Kazaky: Boys in heels

Bron

 Hi beautiful peepzz,

Afgelopen week was ik aan het surfen op het internet en ik kwam een filmpje van de heren van Kazaky tegen. In het filmpje dragen deze heren killer heels en dansen ze beter dan vrouwen dat soms kunnen in zulke heels. Ik was gelijk verkocht en moest weten wie deze heren waren. Maar eerst het filmpje waar het allemaal mee begon.

Deze heren komen uit de OekraĆÆne en blijken dus ook zelf muziek te maken.
Heerlijke electropop en soms ook pakkende teksten zoals in het nummer Crazy Law waarin ze  opkomen voor “same sex love”.  Het is nummer is nu zo toepasselijk kijkend naar de nieuwe wetten in Rusland. Want iedereen heeft recht op liefde.
Luister mee naar Crazy Law.

Ook vind ik hun choreografie helemaal top. Deze wordt namelijk door hen zelf bedacht.
 Maar lijkt wel een beetje geĆÆnspireerd door de moves van BeyoncĆ©.
En altijd uitgevoerd in killer heels.

Laat me weten wat je deze fabulous heren vind?
Bless,
DeeDee

EĆ©n antwoord op “Kazaky: Boys in heels”

  1. Hmmm, ik weet niet hoor… houd toch een voorkeur voor een Dame op stiletto heels šŸ™‚
    j

Reacties zijn gesloten.