Januari 2016

Hi beautiful,

In 2016 ga ik iets nieuws proberen als voorpagina. Het zal een Een maandelijks overzicht met wat mij bezig houd tijdens die maand met linkjes naar de blogpost. Zo krijg je in een overzicht te zien waar ik me mee bezig houdt.

The Motto

Januari

Januari staat in het teken van een nieuw begin met nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik sta stil bij wat ik afgelopen jaar heb bereikt in mijn top 12 hoogtepunten en mijn 5 levenslessen die ik meeneem naar 2016. Maar waar wil ik naartoe. Want er zijn natuurlijk een aantal dingen die ik komend jaar ook wil bereiken. Om te beginnen is de quote hierboven mijn nieuwe mantra.  Ik gun mezelf namelijk de beste versie van mezelf en nog meer, omdat ik weet wat ik waard ben. Ik ken mijn krach en gevoeligheden. Hierdoor voel ik dat ik de wereld aankan. Het zal zeker niet zonder slag of stoot gaan, maar ik ga genieten van het avontuur dat 2016 op mijn pad gaat brengen.

Miss Black Hair Nederland

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=0zenMeWep9g” width=”600″ height=”400″][/videos]

Mijn reis naar volledige zelfliefde zet zich voor met de Miss Black Hair Nederland verkiezing. Ondertussen kun je ook een blogpost van mij terug lezen op de MBHN site. Mij supporten mag natuurlijk ook doormiddel van je stem op mij uit te brengen. Vergeet vooral dan niet je stem te bevestigen.

De Vaillant

941066_719189854847974_1863642514576998310_n

Donderdag 14 januari houd de Vaiilant haar nieuwjaarsreceptie met daarop aansluitend het nieuwjaarsconcert. Ik ben natuurlijk aanwezig om een toastje te heffen op mijn geliefde theater. Ben je nog niet bekend met de Vaillant? Lees over mijn ervaring tijdens de voorstelling ‘Opo Kondre‘ en kom ook gezellig een glaasje toasten.

Personal

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=eLKJIE-HRqw&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″][/videos]

Verder ben ik deze maand gefocused op mijn studie. Want aan het eind van de maand heb ik tentamens, dus ik zal voornamelijk actief zijn op mijn By DeeDee FB pagina. Daar kan je ook kijken naar mijn vlogjes zoals DeeDee’s Powertalk of #HaagseMarktDingen.

Tot snel, soso lobie.

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *