I’m flirty, single and ready to mingle

Hi beautiful peepzz,
Ik ben ondertussen weer een tijdje single en ik ben nu wel weer klaar voor een leuke vent / actief liefdesleven. Maar waar ga ik die leuke man(nen) ontmoeten?  Dat was een van de eerste vragen die ik mezelf stelde. Ik wil natuurlijk al mijn opties open houden. Want hij zit niet tussen de mannen die ik nu al ken. Dus ik moet iets nieuws proberen om in contact te komen met nieuwe mannen die er ook een beetje appetijtelijk uitzien en ook een goed stel hersens hebben.
 Want ik als een leuke, maar pittige, meid in de bloei van mijn leven heb gewoon zin in om af toe mijn leven te delen met een speciaal iemand. Maar hoe kom ik in een wereld met zoveel singles die allen een eigen eisenpakket hebben, die ene vent tegen die mijn hart een slag doet overslaan?
Ik heb een tijdje getwijfeld of ik mezelf zou aanmelden op een datingsite. Want dat heb ik in het verleden wel vaker gedaan. En tussen al die wanhopige mannen zaten er ook wel een aantal leuke mannen. Alleen wilde ik nog proeven van de verschillende soorten en smaken mannen. Mijn wilde kant ongeremd loslaten en optimaal genieten van al het lekkers dat het leven te bieden had.
Ondertussen ik weer jaren verder. Ik ben rustiger geworden en heb nu pas het gevoel dat ik open sta voor een vaste relatie. Daarom ik heb kortgeleden toch maar besloten om mezelf aan te melden voor bij een datingsite of 2. Ik heb toch niets te verliezen. Dus ik begin aan een nieuw dating avontuur en ga mezelf aan een leuke vent en dito liefdesleven helpen. Ondertussen ga ik jullie natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
 Daarnaast ben ik ook nieuwsgierig hoe andere vrouwelijke singles het aanpakken. Dus ben jij single lady in de bloei van je leven, deel gerust je ervaringen met mij en de andere lezers van mijn blog. Of misschien heb je wel tips die mijn avontuur extra spice kunnen geven?
Bless,
DeeDee

2 antwoorden op “I’m flirty, single and ready to mingle”

  1. Ik hoop dat je die ene bijzondere man tegen zult komen, dat verdien je.

    X girl next door.

Reacties zijn gesloten.