Hosting @ Roze Kwaku

Goedemorgen beautiful.

Afgelopen zondag was all that tijdens de Take Over van Black Queer en Trans Resistance Netherlands en het hosten van het gesprek over de strijd die 40 jaar geleden werd gestart door en voor gekleurde LHBTI en het ontstaan van de expositie Mis Tei, het berekend ‘We zijn er’ of ‘We bestaan’ in het Papiaments.

Het panel bestond uit Lionel Johkoe, Naomie Pieter, Wigbertson Julian Isenia en Anne Krul.

Het was weer heel bijzonder om dit panel te mogen leiden en samen teug te blikken op het verleden. De strijd die is gevoerd voor en door mensen van kleur uit de LHBT+ gemeenschap. Want zonder deze strijd was Roze Kwaku niet ontstaan. Daarnaast sprake over het ontstaan van de expositie Nos Tei die in beeld een blik werpt op de black Queer community.

Bron: Johan Janssen

Afsluitend was er ook ruimte om dromen voor de toekomst uit te spreken. Een droom was het verzamelen van verhalen van black LHBTI van boven de 40 jaar. Om deze te delen neem contact op via de FB pagina van Black Queer and Trans Resistance Netherlands.

Bron: Johan Janssen

Dank aan Naomie Pieter voor de uitnodiging. Ik heb genoten en ook veel geleerd. We zijn er nog niet, maar we zijn goed op weg voor gelijkwaardigheid voor ons allemaal.

Soso lobi ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *