Host | Presentator

Photograph by Jurriaan Brobbel | Styled by DeeDee

Source: Theater de Vaillant | Photograph by Jurriaan Brobbel | Styled by DeeDee

Als host en presentator zet ik mijn energieke persoonlijkheid in om zowel het publiek als de performers een fantastische ervaring te bezorgen. Mijn doel is om de bezoekers een dosis positieve energie mee te geven. Om dit te bereiken zet ik humor in en ben ik niet bang om eigen ervaringen te delen passend bij de thema van het event.

Hosten @ Kortenbos gaat los 10-9-2016

Hosten @ Kortenbos gaat los 10-9-2016

Interactie is een essentieel element voor mij om het event tot een succes te maken. Ik vind het heerlijk om het publiek enthousiast te maken en te houden door in te spelen op spontane momenten.  Zo heb ik bijvoorbeeld een dansje gewaagd tijdens The Hague African Festival 2015.

Vaillant-Keti-Koti-2015-(1)

Source: Theater de Vaillant | Photograph by Jurriaan Brobbel | Styled by DeeDee

Als host en presentator vormt mijn outfit een deel van mijn performance. Mijn stijl kan omschreven worden als vrouwelijk, kleurrijk en divers. Mijn outfits stem ik altijd af op het event.  Zoals je hierboven kan zien heb ik een Surinaamse koto aan tijdens het presenteren van  Opo Kondre in theater de Vaillant.

20150910_215130

  Ben je op zoek naar een spontane en energieke host met humor of zou je samen willen werken? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar Deborah.Cameron@bydeedee.com of gebruik maken van het contactformulier.

Soso lobie,

DeeDee