Het verleden is het verleden. Op naar de toekomst

 Hi beautiful peepzz,
Soms sta ik stil bij waar ik vandaan kom en de weg die ik heb afgelegd om de persoon  te worden die ik vandaag de dag ben. Ik heb pijn, verlies en verdriet gekend en dat al vanaf jonge leeftijd. Ik heb dingen meegemaakt die ik een ander niet zou toewensen. En vandaag de dag ben ik er nog steeds, misschien op dit moment een beetje wankel. Toch maak ik elke dag weer de keuze om mijn verleden mijn toekomst niet te laten definiëren.  Mijn verleden is een deel van mij. Het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Maar dat wil niet zeggen dat het de weg die ik bewandel in het heden en zal bewandelen in de toekomst voor me bepaald. Die keuze ligt bij mezelf.
 Ik heb de kracht mijn leven te veranderen en een mooie toekomst voor mezelf te creëren. Met mensen erin die mij liefhebben, om mij geven door wie ik in mijn hart ben en niet wat zij aan de buitenkant denken te zien.
Ik laat alles achter wat een negatieve invloed heeft.  Dat past gewoon niet meer in mijn  leven en om eerlijk te zijn heb ik er ook de kracht niet voor.  Ik ben al aardig op weg en zal er zeker komen.  Want ik ben een vechter en ik geef nooit op.
Dank aan mijn friends en fam die mij steunen en me lief hebben. Ik ben blij dat ik jullie in mijn leven heb. Dat mag natuurlijk ook gezegd worden!
Soso lobie en bless,
DeeDee

4 antwoorden op “Het verleden is het verleden. Op naar de toekomst”

  1. Jij bent echt een survivor en een kanjer!!! Love you!!! For real!!! Echt super emotionele blogpost…..

    X girl next door

Reacties zijn gesloten.